donderdag 25 augustus 2011

Wat vliegt de tijd...

.... hebben jullie dat nou ook? Ik zie dat het alweer dik 2 weken geleden is dat ik mijn laatste berichtje plaatste. Nog een dikke week en alles is weer back to normal, dan moeten de boy's hun boeken halen en is het over en uit met het luieren. Ik werk alweer, maar die laatste week willen we toch nog van alles gaan doen. De hortensia's beginnen alweer mooi te kleuren. Een stilleven van de uitgebloeide zonnebloemen wat courgette's en de hortensia's.

Ik weet niet hoe jullie dat hebben maar ik ruik de herfst, dat betekend dus dat we de zomer alweer achter ons moeten laten. En het is niks als je dit zo neer legt maar de koolmezen snoepen er heerlijk van.   



Rest mij nog te melden dat ik jullie een beetje verwaarloosd heb maar het kon niet anders. Ik ga het zo snel mogelijk goed maken. 

Nog ff een sfeerplaatje van de keukentafel met alweer een kaarsje aan.  
Groetjes Petra.

zondag 14 augustus 2011

Wat ga je doen met slecht weer...

... dan ga je in huis aan de gang want ja buiten zitten gaat niet. Alhoewel vandaag was het hier heerlijk weer, wat knap je daar van op zeg ff lekker die zonnestralen op je huid. Maar hier wat mooie foto's van de bezigheid in huis met slecht weer.

Rozenblaadjes gedroogd en ze zijn erg leuk om mee te decoreren. Een schattig klein kannetje wat ik in een mooie schaal heb gezet het lijkt net een lampetstel, maar dat is het dus niet. Op deze schaal heb ik drijfhout met rozenblaadjes gecombineerd staat qua kleur ook erg mooi.

En in de vensterbank een opstapje gezet met daarop wat oude bijbeltjes, een mooie camee, een gedroogd bosje lavendel uit eigen tuin. 



De kleuren vind ik erg mooi bij elkaar passen. En voor het andere raam ook een opstapje. Toch best moeilijk met het licht van buiten naar binnen om mooie foto's te maken.

Muziek rollen gemaakt staat zo leuk, een leuk lintje erom met een bedeltje ik ben weer helemaal tevreden met het eind resultaat.  

En nu maar hopen dat de zon een poosje blijft schijnen dan kan het voorlopig zo blijven. De foto's met de rollen muziekpapier lijken wel een beetje donker sorry hiervoor. Ik wil jullie allemaal weer bedanken voor de leuke en lieve reacties die je achter laat, daar geniet ik elke keer weer enorm van.
Groetjes Petra.   

dinsdag 9 augustus 2011

Ik ben d'r weer hoor !!!

Zo het zit er weer op, al moet ik heel eerlijk toegeven dat ik niet echt een vakantie mens ben hebben we het weer erg leuk gehad met elkaar. We zaten in een mooi stukje Friesland op camping http://www.camping-marsicht.nl/index.htm waar de boy's naar hartelust konden varen en vissen en zich dus prima hebben vermaakt. We hebben weer hele leuke lieve mensen ontmoet, we kwamen er halverwege achter dat we ons  kooktoestel waren vergeten, niet slim ja ik weet het maar ja kan gebeuren niet waar. Maar bij aankomst kregen we van Saapke een heerlijke pot koffie en de volgende morgen stond er op onze tafel weer een pot koffie met 4 gekookte eieren als dat niet lief is.

De foto's zijn allemaal vanaf de camping genomen of het padje ernaar toe echt prachtig. We hebben alle weer soorten gehad en dat zal ik jullie laten zien.

Prachtige luchten, en daar heb ik er nog veel meer van. 

Hier is wel wat regen uit gevallen maar dat kan ook niet anders als je naar de kleur van de lucht kijkt.  
  
Met mooi weer een heerlijke wandeling gemaakt en dit kwam ik tegen echt mooi.

Zwanebloemen volgens mij een beschermde bloem.













Nat was het wel daar kon niemand wat aan doen, al hoewel we het nog wel hebben geprobeerd.

Onze redder in nood heeft in de stromende regen rubber matten gehaald en die bij de tent neer gelegd, maar het water en ondertussen modder geworden drap kwam er gewoon onderdoor.

Nou toen hebben we maar besloten de volgende dag naar huis te gaan want de weersvoorspellingen waren niet echt beter, maar met opruimen leverde dit wel vieze voeten op maar dat kon ook niet anders.


Onze jongste Uk nam de haringen voor zijn rekening want die zaten onder de modder hij heeft ze grondig gereinigd, en er een creatieve stapel van gemaakt. Na regen komt toch weer zonneschijn wat dan mooie luchten geeft en dus mooie plaatjes.

Zo lieten we onze plek achter, maar we hebben het echt ondanks het weer SUPER leuk gehad. 

Nu ik weer thuis ben en aan het wassen en aan het wassen en af en toe ff bloggen en weer wassen, want onze boy's gaan vandaag met Opa en Oma op pad, ga ik jullie de komende dagen lekker bij lezen dus je ga van me horen. Groetjes Petra.