zaterdag 23 juni 2012

Jarig geweest, en rondje door tuin!!!

Ja daar is ie weer hoor, en nu heb ik hem niet zelf opgehangen ik ben weer een jaartje ouder geworden, en dat ik thuis kwam uit mijn werk hing deze ballonnenkrans op onze voordeur. Zo een lieve verrassing grote bedank, meestal ben ik degene die dit voor iedereen doet maar ooo zo leuk als het eens voor je gedaan word. Jullie hebben de krans al eens voorbij zien komen maar hij blijft leuk vind ik zelf.



Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar het waait hier weer alles kapot, pas een paar stamroos gekocht en gelukkig een goede stok bijgezet want ik denk echt dat ze anders nu op de grond hadden gelegen. Ze bloeien nog niet uitbundig maar wat bloeit is is prachtig.  Ook de clematis bloeit weer volop alleen is hij nu helemaal los gewaaid en hangt er bij neer. Net op tijd foto's gemaakt.



Dan hebben we in onze achtertuin een vlier staan die ook erg zijn best doet mooi te wezen en dat lukt prima wat een mooi schermen bloemen. En geloof het of niet maar er heeft een duif een nest in onze vlier gemaakt, is een nest nu niet erg laat? Hij zit een beetje hoog maar ik heb er toch een paar foto's van gemaakt.



Ik vind het een geweldige bloem en hij ruikt overheerlijk. En dan onze fruitbomen ze doen het goed er hangt veel fruit in we hebben een James grieve dat is een vroege appel en bijna niet meer te krijgen bij de groenteboer omdat het een appel is die je niet lang kunt bewaren. Maar je moet hem ook helemaal niet bewaren je moet hem opeten ik vind het een heerlijke frisse appel, vandaar de boom in onze tuin.

  
We denken ook alweer een beetje aan de winter het hout ligt alweer mooi opgestapeld te drogen en te wachten tot het straks weer in de kachel kan. En weet je nog dat ik de rabarber bloem op de foto had, zo ziet een uitgebloeide bloem eruit ook heel mooi.



 En dan de laatste foto's alweer, als ik ze zo zie zou het heel geschikt een blad van een kalender kunnen zijn ik vind ze zelf erg mooi geworden en dit is wat er op dit moment bloeit in onze tuin. Zelf zit ik met smart te wachten op het bloei moment van de papaver, deze vind ik prachtig ik zoek nog een mooie rode soort, maar deze is ook heel fraai.



 Ik wens jullie allemaal een heel goed weekend en ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor alle felicitaties voor het slagen van onze zoon. Nog een paar weken en dan begint de vakantie ook voor onze andere spruit, nog een zware toetsen week en dan lekker uitrusten heerlijk we zien er naar uit.


Groetjes Petra.

donderdag 14 juni 2012

JIIIPPPIIIIEEE!!!!!!

Ja volop vreugde hier in huis, want hij heeft het geflikt hoor. GESLAAGD geweldig he. Ik ben zo trots op hem en natuurlijk z'n vader en z'n broertje ook. Een prachtige cijferlijst met 2 keer een zes en de rest 7 en's. 
Daar kan je trots op zijn jongen.


  VAN HARTE GEFELICITEERD
 en heel veel succes met je vervolg opleiding.

Een supertrotse moeder.
Groetjes Petra.  

vrijdag 8 juni 2012

Achterstallig onderhoud .......

. . . . . ja dat hebben we hier en niet z'n klein beetje ook. Ik heb vandaag mijn tanden er in vastgebeten want het moest echt gebeuren maar jeetje wat een klus en nog niet klaar. Al de lavendel was zo goed als bevroren en daar tussen stond heel veel onkruid. Dus de schop erbij en alles eruit, toen werd zichtbaar dat de muur er ook niet goed meer bijstond, dus morgen grond eruit muur schoonmaken en opnieuw sausen. En dan doen we grind op deze plek, want we blijven aan de gang. Maar nu even wat foto's van hoe het was en hoe het op dit moment is geworden. 



 Zoals je hier aan de muur kunt zien alles bladert eraf, en dat is niet de eerste keer zal ik je vertellen. We hebben de schilder er zelfs bij gehad maar na verloop van tijd gaat het toch weer bladderen. Dus morgen alles goed schoonmaken en maar weer opnieuw.



ZOEK DE VERSCHILLEN !!! 


Het was echt heel veel werk maar het is echt SUPER opgeknapt, ik ben dan wel pan klaar maar het  resultaat mag er wezen. Ik heb nog wat mooie bloeiers op de kiek genomen, maar het stormt hier dus onder de hand waait alles hier kapot. Ben blij dat ik de foto's nog heb. 


Het oranje bloemetje is aan komen waaien, maar doet het erg leuk tijdens de E.K.



De vrouwenmantel bloeit prachtig en met die oranje bloemen een schitterende combinatie. En de stamroos staat mooi in de knop zoals je kan zien. Het straatje weer mooi zonder onkruid, en nu goed bijhouden.
En ik denk dat als alles weer opnieuw is gesaus en het grind erin ik weer heel tevreden kan zijn.


Ik wens jullie allen een heel goed weekend nieuwe volgers welkom leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en heel erg bedankt voor alle leuke en lieve reactie's op mijn vorige post. En echt waar we hebben een PRACHTIGE PLEK, ondanks het vele werk.
Groetjes Petra.