maandag 27 augustus 2012

DOWN UNDER 1 !!!!!

Wat hebben wij een mooie reis achter de rug het was echt in een woord SUPERFORMIWELDIGEINDIGFANAKOLOSACHTIG,
 is weer eens wat andes dan reusachtig mooi en prachtig.


Op 18 juli stapte wij in het vliegtuig om onze reis naar Australie te beginnen, we vlogen via Hong Kong naar Melbourne. We reden een stuk van de Great Ocean Road en dat leverde deze mooie plaatjes op, kijk maar even mee. 


Na jarenlang met pikhouwelem en een economische crisis werd de Great Ocean Road in 1932 voltooid.


Wat moet dat een klus zijn geweest om die weg te maken, maar wat is ie mooi om te rijden. Die kust is echt prachtig om te rijden de kleur van het water de rotsen en de mooie wolken luchten deden ons steeds stoppen om foto's te nemen er kwam geen eind aan.




Ook daar troffen we een prachtige regenboog . De Great Ocean Road begint in Torqay in Victoria, op z'n 75 km ten westen van Melbourne en eindigt z'n 300 km verderop in Port Fairy. Langs de kust zijn verschillende spectaculaire natuurverschijnselen te zien zoals de Lord Ard Gorge en de Londen Bridge.


De populairste attractie van de Graet Oceaan Road zijn The Twelve Apostles loodrecht rijzen deze kalkstenen rotsblokken uit de zee.




Rest mij te melden dat het er geen twaalf meer zijn door erosie hebben ze er op dit moment nog maar 7.



En we reden weer verder.





Dit is het eerste avontuur wat we reden, prachtig zoals je ziet en dit is het voor nu.
Later meer, groetjes Petra.  

zondag 26 augustus 2012

DOWN UNDER !!!!!!!!

Ja hoor ik ben er nog en net weer terug, wat hebben wij een fantastische tijd gehad ik ben 5 weken met mijn gezin naar Australie geweest en echt geloof me het was SUPER wat hebben wij een top vakantie gehad. En nu ik bezig ben om mijn foto's te bekijken en goed om te zetten is dit wat ik zie.

Dit is voor mij weer een geniet momentje thuis en dat wilde ik jullie niet onthouden. Alhoewel het hier het hele weekend met bakken uit de lucht komt geeft ook weer hele mooie plaatjes.

Ik ga deze week lekker bij jullie op bezoek en in de loop van de week laat ik jullie foto's zien van mijn vakantie. Nu ik hier weer achter mijn PC zit bedenk ik me dat ik het bloggen en de inspiratie die ik van jullie krijg best een beetje gemist heb. Tot later deze week.
Groetjes Petra.