donderdag 20 juni 2013

Twee recht twee averecht !!!

Een nek hernia, slijmbeurs ontsteking in rechterarm en een RSI pols rijker, ben ik dan bijna door mijn schilderwerk heen. Omdat ik al zei waar stop je bij trap, hekje wel trapleuning niet enz enz. ben ik dus naar beneden ook gaan schilderen. Alles staat nu 1 keer in de goede kleur, behang is er overal af in de gang, en de keuze voor nieuw is al gemaakt. We weten ondertussen ook wat er op de trap komt. En dan boven op de vloerbedekking na klaar, en het werd niet deze,


en ook niet deze,


   en niet deze,


Maar het werd deze, heel rustig voor mijn doen bijna saai dacht ik in het begin maar nu het er opzit echt zo mooi. En omdat het al jaren gipsplaten waren is het zo vreemd maar zo mooi. 



Ik kan je vertellen dat ik er heel blij mee ben.

   
En zo ziet het er nu dus uit, de vloerbedekking ligt klaar de spullen voor de trap zijn besteld en dit is nu beneden. Oude en nieuwe situatie door elkaar. Deuren eruit gehaald die gaat mijn lieve vader voor me schilderen, ben ik zo blij mee pap. En hij kan het SUPER mooi.



  Ook hier is nu al het bordeaux rood en geel weg, alleen zie je hier op de trap nog het geel maar dat komt omdat daar het PVC op komt je ziet een klein stukje ffe een voorbeeldje maken of we het wel mooi vonden en ja dus dit gaat het worden. De treedikte en een sier latje onder de tree dat wordt ook noot wit geschilderd en met de grijze PVC word dat denk ik een hele mooie combi, laat ik nog wel zien als het helemaal af is.



Rest mij nog te melden dat ik deze week ook weer een jaartje ouder ben geworden maar door al dat schilderwerk heb ik daar niets aan gedaan. Lekker de BBQ aangestoken en een heerlijke avond gehad.
Groetjes Petra.  

maandag 10 juni 2013

Up date overloop !!!

Ja ik ben er nog, het is alweer even geleden maar ik moest ff doorbijten en ik kan jullie nu vertellen dat het schilderwerk op overloop klaar is. Maar ja dan het volgende dilemma wat doe je op de wanden en wat komt er op de vloer. Hier een kleine up date van het schilderwerk, en ja wat komt er dan op de muren???



De behang boeken de vloerbedekking voorbeelden liggen hier nog dus ja wat gaat het worden. Maar ik kom er achter dat bij noot wit, in hoeverre een noot wit kan zijn een heleboel mooi staat. Omdat ik een echt kleuren mens ben moet ik wel heel erg aan het noot wit wennen. 



Zeg nou zelf prachtige kleuren toch dat behang, maar ja wat gaat het worden. En oh dit bloemen behang vind ik ook prachtig zulke mooie kleuren. 



Of dit een beetje terug naar de jaren '60 noemen ze dat geen retro, ook weer heel erg leuk hoor. Zeg nou zelf past toch allemaal goed bij de verf kleur, nou ik ga nog niets verklappen deze week komt er behang op de wanden en dat laat ik jullie natuurlijk weer even zien.



 En dan volgende dilemma wat komt er op de trap, wordt het een loper zoals we jaren terug van plan waren, wordt het de vloerbedekking die ook op de overloop komt, of word het pvc nieuwste van het nieuwste ben helemaal niet trendy maar omdat het man lief zijn werk is en hij dit erg mooi vind twijfel, twijfel, ja hoe moeilijk kan het zijn. 

  
De verf en kwasten kunnen nog niet opgeruimd, omdat ik het moeilijk vind met waar te stoppen bij een trap heb ik besloten dat ik naar beneden verder ga in dezelfde kleur dus woensdag de trap enz, enz in de grond verf en zo verder naar beneden ook hier lambrisering, schroten plafon en ja maar liefst 7 deuren hoeveel deuren kan een mens hebben in een huis. Maar daarover later mee, word vervolgd. Allemaal nog erg bedankt voor de leuke reactie's op ons vrienden uitje, kwartaalmeeting nieuwe stijl.
Groetjes Petra.