donderdag 4 juli 2013

Bloemengroet !!!

Hallo lieve mensen ondanks dat het niet zo heel mooi weer is, doet alles het in de tuin toch echt heel erg goed. Ik heb vorige jaar stamrozen gekocht en die staan er prachtig bij echt schitterend. 



Na een regen bui ziet alles er extra fris uit en het ruikt allemaal zo heerlijk. Wat ik telkens weer een lust voor het oog vind is de vrouwenmantel na een regenbui dat is toch genieten met de grote G.



En dan de campanula in z'n mooie kleur blauw/paars is ook een van mijn favoriete hoor.



En dan heb ik een prachtige dubbele papaver die op knappen staat, elk jaar als de zaadbol mooi is gedroogd strooi ik de zaden waar ik wil dat ze volgend jaar weer opkomen.



Deze lila kleurige roos in het midden is een genot voor de neus hij ruikt zo zalig dat ik er af en toe gewoon heen loop om er aan te ruiken en buiten dat vind ik het ook een hele mooie roos.



Kreeg voor mijn verjaardag nog een bos bloemen met z'n aparte bloem misschien meer een grassoort dat ik daar ook foto's van heb genomen.



 Rest mij nog te melden dat ik het schilder werk heb voltooid en ik ben er ooohhh zo blij mee, het was een mega klus maar het is de moeite meer dan waard geweest. En al die ongemakken had ik wel iets overdreven hoor.


De spullen voor de trap zijn binnen dus dat kan het weekend afgerond worden dan is het voorlopig ff klaar, goed getimed want als ik de berichten geloven mag gaat de zomer nu toch echt komen. Voor wie het eind resultaat wil zien hou me in de gaten, later meer. Met deze bloemen post wil ik iedereen een heel fijn weekend toewensen maak er wat moois van en geniet van alles om je heen.
Groetjes Petra.