maandag 26 augustus 2013

Nog te goed !!!

Back to normal, ja hier is de vakantie nu ook om, vandaag hebben de kids hun boeken gehaald en morgen er gelijk alweer tegenaan. Jongste Uk zit in zijn examen jaar en de oudste Uk gaat zijn tweede jaar in van zijn opleiding, gaat een zwaar jaar worden voor beide denk ik. En ja vandaag ben ik weer aan het werk gegaan. Ik zie dat mijn laatste bericht al een hele tijd geleden is, ik leek er wel niet aan toe te komen om iets op mijn blog te plaatsen. Maar dit zijn jullie nog wel van mij te goed, de afronding van al mijn schilderwerk.


Dit is nog een foto van de overloop boven iets aangekleed maar nog niet helemaal zoals ik het hebben wil, maar ik heb mezelf ook beloofd er niet te veel neer te zetten. 


En dan hier nog een foto van hoe het was, en hoe het is geworden. Een paar leuke letters die ik tegen kwam in de kleur dus ook maar meegenomen als je het zoekt kan je het niet vinden en nu liep ik er zo tegen aan. Dat vind ik nou leuk winkelen.


Let goed op de trap, want die is zo mooi geworden echt prachtig, ben er heel blij mee. En het behang van de entree vind ik geweldig. Deze twee schattige vogeltjes kwam ik tegen en zo mooi in de kleur die kon ik echt niet laten staan. Ik heb ze een leuk zilverkleurig hartje omgedaan, helemaal goed zo. En waar ik ook heel happy mee ben is de nieuwe lamp in de gang ik vind hem zo gaaf, en hij geeft nog eens mooi licht ook dus twee vliegen in een klap. Ik wil niet veel zeggen maar de trap is echt een knap staaltje vakwerk, en mocht je nou denken z'n trap wil ik ook wel het is een van de specialiteiten van mijn man. Laat het maar weten en wie weet kan hij iets voor een van jullie betekenen.Schroom niet als je vragen heb stel ze gerust.  
Groetjes Petra.