dinsdag 26 november 2013

Wandeling terug !!!

Ja zoals ik al zei heen over het strand, terug door de duinen, en wat was het mooi en wat was het genieten. ik kwam nog heel wat paddestoelen tegen en voor sommige moest ik wel een hele rare positie maken om er vervolgens deze mooie collages mee te maken. Als ik heel eerlijk ben heb ik mensen wel naar me zien kijken hoor, ik zo met mijn aandacht bij het foto's maken dat ik ze soms niet eens aan hoorde komen. En dan als je door heb dat ze naar je kijken heel nochalant HUM weer omhoog komen en dan met een blik kijken zo van DHuu is er wat of zo.Maar ik vond het zeer de moeite waard om me in allerlei bochten te wringen om deze mooie foto's te maken heerlijk wat ben ik graag buiten als het even kan. En gelukkig maar anders zou ik zoveel moois moeten missen. Dat kleine oranje schattige paddestoeltje, ja dat was wel even goed opletten want het was echt een ienie minie maar zo mooi van kleur oo dan maakt me hart gewoon een sprongetje als ik zoiets moois zie.Er stonden er best nog wel veel hoor en ook nog veel verschillende soorten. 


 Zo dit was dan de terugweg en zeg nou zelf als je zoveel moois tegenkom daar word je toch blij van. Ik wens jullie allen een mooie week met bij ons in huis de voorpret voor 5 december. Maar later daarover meer. 
Groetjes Petra.

dinsdag 19 november 2013

De Wandeling !!!

Het is al weer even geleden dat ik hier wat plaatste maar ik heb vorige week zondag een strand wandeling gemaakt, het was prachtig weer nog steeds een harde wind en er was heel veel beschadigd door de storm. Loop maar even mee, het was heerlijk.Ze hadden extra riet neergezet om het zand toch nog een beetje vast te houden en komt misschien op de foto niet helemaal tot zijn recht maar het werkte hoor. Ik kon maar een kant uitkijken want het waaide behoorlijk wat dus een hoop zand op deed waaien, Dat kan je heel goed zien bij de palen met het blauwe touw.  Er waren leuke kunst werken gemaakt van het spul wat op het strand gewaaid was, een heel mooi kleurig geheel, vooral in het iet wat sombere zicht.De duinen waren behoorlijk beschadigd hele stukken duin zijn met helmgras en al zo naar beneden gezakt.Ik heb er van genoten en ik hoop jullie ook het was een heerlijk wandeling en zoals jullie ongetwijfeld wel weten ik ben dol op het strand, terug wandelde ik door de duinen wat ook hele mooie plaatjes opleverde met nog vele paddestoelen op mijn weg. Maar daarover later meer.Ik wens jullie allemaal een gezellige week, geniet van alles om je heen er is zoveel moois je moet het alleen wel willen zien.
Groetjes Petra.