zondag 12 januari 2014

Een ........

. . . . . . . dienblad vol met voorjaar, en dat leek het ook wel vandaag voorjaar prachtig weer hier volop zon dus heerlijk naar buiten en frisse lucht opsnuiven daar word ik blij van. En ook van dit dienblad hoor lekker bollen gekocht van de week in mooie potten gezet, en ook maakte ik nog wat bakjes om weg te geven.



Ik kocht nog een paar bossen tulpen, ook prachtig een mooie dubbele bloem het leek dat ik ze kocht rood, maar nu lijkt het meer op oranje niet helemaal mijn kleur maar des-al-niet-te-min mooie tulpen.



Had nog een paar popjes die op skies staan, die zette ik er bij het lijkt buiten en op dit dienblad  dan wel voorjaar maar we zitten tenslotte midden in de winter. Ik weet dat niet iedereen er blij mee is maar ik hoop toch echt nog op een paar winterse weken.



Ziet er toch weer fris uit zo, ik moet eerlijk zeggen dat ik de hyacinten zo op zijn mooist vind hoor. Als ze bloeien vind ik ze dus minder mooi maar dan vind ik de geur weer heerlijk.



Ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van het mooie weer. Het was hier echt SUPER lekker kunnen we er weer fris en fruitig tegenaan de nieuwe week. 
Groetjes Petra.  

zondag 5 januari 2014

Volgens mij ........

. . . . . . . mag het nog steeds ja ik dacht zelf tot 6 januari, maar beter laat dan nooit en niet minder van waarde. Dus hier komt ie dan lieve volgers, stille lezers, en mensen die zomaar eens  langs komen. Ik wens jullie allemaal een gelukkig, gezond, liefdevol, saamhorig, beregoed en bovenal tevreden 2014 !!!!


Omdat ik met bloggen toch voor mijn gevoel de nodige vriendschap heb opgebouw, vond ik deze spreuk wel toepasselijk voor het nieuwe jaar. En daar komt nog bij dat ik dit jaar 1 januari 2014, 3 jaar blog, 180 berichtjes de wereld heb in gegooid en 153 volgers heb. Dat laatste is wel iets wat me heel goed doet, dat er mensen zijn die mijn blog dus echt de moeite waard vinden en me dan gaan volgen, en al die leuke en lieve reacties helemaal geweldig word er iedere keer weer blij van bedankt allemaal voor weer een gezellig jaar bloggen


Deze foto's heb ik al een poosje terug gemaakt, en ik hoop voor 2014 nog heel veel van dit soort mooie  foto's te maken. Prachtig zulke luchten en mooie kleuren, dit is genieten.





Met deze spreuk geschreven op de muur van het gevangenismuseum in Veenhuizen, wil ik jullie een hele mooie nieuwe week wensen maak er het beste van en geniet van alles wat er op je pad komt.
Groetjes Petra.