maandag 21 december 2015

Almost Christmas

Hier nog wat foto's een minimale kerstversiering dit jaar maar less is more hou ik dan maar in me achterhoofd. Het ontbreekt me ook een beetje aan tijd, vandaag nog gewerkt en morgen mag ik ook nog een dagje. Lekker veel kaarsjes aan en er hangt evengoed een heerlijk sfeertje kijk maar ff mee.

                  

                 

Op een randje van de kast heb ik vier schattige poppetjes staan daar heb ik groen, malusappeltjes, en waxinelichtjes tussen gedaan en dat geeft s'avonds een heel leuk sfeertje. Er staat een schaal met lekkere chocolaatjes op de keukentafel en iedereen die daar langs loopt pakt wat hij lekker vind.

                 

                  

Ik maakte met een groepje vriendinnen nog een prachtig kerststuk onderleiding van mijn persoontje, we begonnen met koffie en ik bakte èèn heerlijke appel cake voor ze. Ten eerste was het super gezellig en ten tweede ze gingen ook nog eens met een heel mooi kerststuk naar huis. Zo leuk meiden bedankt ook voor de heerlijke lunch het was kei gezellig.

                    

                    

Dan rest mij nog te melden jullie allemaal heel fijne feestdagen te wensen. Maak er voor zo ver dat mogelijk is gezellige dagen van. Wij zijn bij mijn ouders, maar ik besef ook heel goed dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Ik hoop toch dat jullie allemaal een fijn kerstfeest kunnen vieren, ik steek een kaarsje aan voor iedereen die dat nodig mocht hebben.

                     

                     

                                            Een Grote Liefdevolle groet Petra.