zondag 12 januari 2014

Een ........

. . . . . . . dienblad vol met voorjaar, en dat leek het ook wel vandaag voorjaar prachtig weer hier volop zon dus heerlijk naar buiten en frisse lucht opsnuiven daar word ik blij van. En ook van dit dienblad hoor lekker bollen gekocht van de week in mooie potten gezet, en ook maakte ik nog wat bakjes om weg te geven.Ik kocht nog een paar bossen tulpen, ook prachtig een mooie dubbele bloem het leek dat ik ze kocht rood, maar nu lijkt het meer op oranje niet helemaal mijn kleur maar des-al-niet-te-min mooie tulpen.Had nog een paar popjes die op skies staan, die zette ik er bij het lijkt buiten en op dit dienblad  dan wel voorjaar maar we zitten tenslotte midden in de winter. Ik weet dat niet iedereen er blij mee is maar ik hoop toch echt nog op een paar winterse weken.Ziet er toch weer fris uit zo, ik moet eerlijk zeggen dat ik de hyacinten zo op zijn mooist vind hoor. Als ze bloeien vind ik ze dus minder mooi maar dan vind ik de geur weer heerlijk.Ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van het mooie weer. Het was hier echt SUPER lekker kunnen we er weer fris en fruitig tegenaan de nieuwe week. 
Groetjes Petra.  

16 opmerkingen:

 1. Ja, wat een weertje vandaag he! En of we hebben genoten. En ook ik heb mijn eerste bosje tulpen al binnen. Laat het voorjaar maar komen! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja heerlijk he ???......leuk hoor je bakjes en je tulpen...je bent lekker bezig geweest hoor....liefs van mij...fijne week !!...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uw dienblad op de lente is mooi, zo'n mooi idee.
  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hé die hyacinten,ik vind ze zo ook op z'n mooist hoor! Ook ik kijk al uit naar het voorjaar,prachtig seizoen!

  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was hier ook heerlijk weer vandaag!
  En wat zijn de bollen heerlijk he!
  Ook al wordt het nog winter, die overgang met deze bloemen naar het voorjaar is heerlijk.
  Geniet ervan Petra!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het voorjaar in huis, lekker hoor Petra, ook al is het winter,vandaag
  was inderdaad weer een heel mooie dag!!!

  Fijne week voor jou,

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben het helemaal met je eens hoor, geef mij ook maar een paar winterse weken.
  Dat grauwe en trieste en natte weer van de afgelopen tijd vond ik maar niets.
  Het wordt nu ook kouder in NL he? Nou wie weet krijgen we nog een winterse winter:)
  Gezwellie al die voorjaarsbolletjes en bloemetjes.
  Liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi al die voorjaarsbolletjes!
  Fijne week gewenst!
  gr Richt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Petra,
  Wat een heerlijke voorjaarsbollen en bloemen heb jij in huis gehaald. Werkelijk prachtig. Dat is genieten he? Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat vind ik ook: als de bollen zo zijn, vind ik ze prachtig..alleen blauwe druifjes vind ik ook leuk als ze uit komen:)
  Geniet ervan♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk fris het voorjaar tegemoet. Zo in de knop vind ik de hyacinten ook het mooist, het worden van die lange slungels als ze bloeien. Ze ruiken wel heerlijk. Hier staan ze nu ook op verschillende plekken. Groetjes, Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat staat dat gezellig Petra en ja zo vind ik de hyacinten ook op z'n mooist!
  Nu met het zonnetje erbij lijkt het al wel een beetje voorjaar:)

  Fijne week,
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi lieve Petra,

  Heerlijk genieten nou in huis van de voorjaarsbollen en voor je het weet staan de bollenvelden weer in bloei.Wie weet gaan wij tegen die tijd ook weer paar dagen naar ons geliefde plekje.

  Heb zaterdag alle hyacinten,helleborus en takken vol malusappetjes en bloesem aan de dezelfde takken uit de woonkamer verbannen naar buiten,gisteren kwamen goede vrienden ons een dagje bezoeken nog voor mijn verjaardag en ik wil hem de ellende van hevige allergische aanval niet aandoen die voor hem al vroeg begon door het zachte weer van de afgelopen tijd waardoor de wilgenkatjes in volle bloei kwamen,en door wat er nog zal gaan bloeien zal hij nog de nodige last krijgen tot eind april.
  Binnen beetje rekening houden met de ander is het minste wat je doen kan,buiten doet de natuur dat niet....en dat is maar goed ook,anders ben ik bang dat vele de winter over zouden slaan;-)

  Lieve groet en fijne dag!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat dienblad ziet er mooi uit. Gezellige bezoekers heb je er ook bij. Voor mij mag er ook wel wat sneeuw komen. Fijne week, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook hier na de kerst gelijk de bollen erin! Je hebt er al flink wat in huis gehaald zie ik! Echt al een beetje voorjaar bij je.....gezellig, Petra!
  x Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, echt voorjaar bij jou!!

  Intussen staat er natuurlijk al lang weer iets nieuws!! Binnen is dat altijd zo snel weg. Maar ik word er altijd zo blij van, verse bloemen!!

  Fijne dag!

  Liefs Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen