zondag 1 mei 2011

ALS!!!

Als mijn opa, mijn vaders vader nog had geleefd zou hij vandaag 100 jaar geworden zijn. Ware het niet dat hij niet meer in ons midden is. Toch wil ik even stilstaan bij het feit dat het vandaag zijn verjaardag is. Hier een foto van 1960 waar mijn opa opstaat aan het werk in zijn cafe. Lieve opa ik zal u nooit vergeten.


Lieve groetjes Petra.
  

10 opmerkingen:

 1. Mijn Opa ging dood vlak voordat ik werd geboren...ik heb er helaas nooit een gehad!....mooi om dit te doen zo !! liefs fijne zondag van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Petra om even op zo'n dag stil te staan bij mensen die je dierbaar zijn geweest!!!Ze laten toch een lege plekje achter.
  Liefs en nog een fijne zondag Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve foto, mooi dat je zo'n mooie herinnering aan hem hebt Petra, Ook mijn opa was me dierbaar, het gekke is ondanks dat ik hem korter heb meegemaakt dan mijn oma, zit hij meer in mijn hart dan mijn oma.

  Fijne zondag
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn van die dagen...gewoon bij stil blijven staan hoor, de moementen van vroeger zijn zo dierbaar dat is iets wat bij jouw leven hoort.

  Zonnige groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi. Vergeten doe je je dierbaren niet, ze blijven bij je horen.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is heel mooi! Petra!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Petra,
  Happy you have nice memories of your Opa! I hope you enjoyed the flea market sales this weekend.

  Carolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk !!
  En wat lief dat jij daar aan denkt!!
  En mooie spullen staan erop !!
  Fijne week (mail je nog)
  Fijne week
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi dat je een foto hebt als herinnering, soms gaan onze gedachten terug naar mooie momenten. Geniet er maar van, die momenten kan niemand je afnemen.
  Fijne dag, groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een Poolse pastoor en schrijver tegelijk heeft ooit geschreven: wees niet te langzaam met het liefhebben van je dierbaren...want voordat je het weet zijn ze weer weg...voor altijd...
  wat bijzonder...deze foto...en je opa die zo troots van achter zijn bar kijkt...en wat bijzonder en mooi dat je aan hem blijft denken..en met ons dit deelt:)
  liefs
  agnes

  BeantwoordenVerwijderen