zondag 27 november 2011

Ik maak voor 5 december......

..... een kado'tje voor kerstmis. Ik maakte een mooi krans in kerstsfeer om voor 5 december kado te doen. Ik maak zoiets met heel veel plezier, ik hou ervan om iets persoonlijks te geven en het liefst iets wat ik met mijn eigen handen gemaakt heb. Dat lukt niet altijd, maar dit vind ik zelf heel mooi geworden.


Mijn moeder krijgt dit op pakjes avond en ik weet zeker dat het in de smaak valt. Ze houd van rood met de kerst dus helemaal goed voor haar. Het is de welbekende krans van pendaal emmerzakken opgeleukt met rode bessen, rozebottels, en bevroren bessen ik ben er zelf heel blij mee.


 Ik zette er een lichtje in met een rood glas wat ik een heel sfeervol licht vind geven. Wat kleine sliertjes rood draad erover heen maakt het een mooi geheel ik ben er helemaal happy mee. En ik weet mijn moeder ook, ik heb het met veel liefde gemaakt en dat weet ze. Ik hou heel veel van haar.   OO ik vind het zelf zo mooi geworden!! Of klinkt dit te ijdel. Ik ben er echt heel Happy mee.Ook maakte ik voor advent, deze hartjes. De hartjes maakte ik van kraaltjes, deed er een lintje met labeltje aan en stempelde daar het nummer in. Ik pakte 4 water glazen met een blauwe gloed, mos en kaars erin en  Voilá !! Omdat ik de foto's vanmiddag maakte brand er nog geen kaars, maar straks voor de eerste adventzondag steek ik er een aan.

 
Op het mos deed ik nog wat parelkralen wat ik zelf erg mooi vind staan, komt het creme van de kaars een beetje terug. Zo begint er alweer een beetje meer kerstsfeer te ontstaan. Voor een ieder die dit leest ik wens jullie veel licht in deze donkere dagen, ik steek een kaarsje aan en denk aan de mensen die wel een lichtje kunnen gebruiken.  


Geniet van de dagen voor de Sint in aanloop naar de kerst.  Denk eens aan iemand die wel wat licht kan gebruiken. Luister naar elkaar en doe alles met liefde, voor jullie allen veel liefs en een liefdevolle groet.
Petra.

15 opmerkingen:

 1. Ohhhh....daar mag je best trots op zijn Petra want de krans is echt prachtig geworden. Wat zal je moeder daar blij mee zijn en met zoveel liefde gemaakt door haar dochter is wel heel speciaal.
  Ook je adventpotjes vind ik heel mooi, wat leuk die kleine kralenhartjes.
  Ik wens je een fijne avond, geniet van het kaarslicht.
  En als je wilt weten welke kleur mijn achtergrond is en hoe ik dit doe, dan mag je me ook mailen, dan mail ik je terug.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh...wat is je krans mooi geworden Petra !!!!!Echt een plaatje en wat zal je moeder hier blij mee zijn en ook met zoveel liefde gemaakt is wel heel lief.....je adventpotjes vind ik trouwens ook wel heel leuk,die kleurtjes en die kleine hartjes...het staat super hoor...hier kun je echt trots op zijn.....
  lieve groet......elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat prachtig gemaakt, echt geweldig !
  Weet zeker dat je mams er heel blij mee is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je druk geweest, met liefde schrijf je, nou dat kun je zo zien hoor.
  Je moeder zal heel blij zijn, je mag terecht trots zijn.
  Ik vind je adventskaasrjes ook heel mooi!!!
  Laten we idd denken aan ieder die het nodig heeft.

  Lieve groetjes voor jou,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je krans is echt schitterend geworden,je moeder zal er zeker erg blij mee zijn.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi allemaal.......wat ben je een superrlief mens !!!...dankjewel.......just what i need.....liefs van mij...........♥.. ♥... ♥....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er heel leuk uit kan je zien van iets goedkoop maak je een sfeervol decoratie ..fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk om zo bezig te zien en iets moois te creëren voor de decembermaand en dan iemand er blij mee te maken. Het idee van de plasticzakjes kende ik niet eens, erg leuk!
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je weer heerlijk creatief geweest! Fijn he, als je de mensen waar je van houd kan verrassen met zo iets moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Petra ,
  je bent zo creatief geweest . RPRACHTIG ♥
  Liefste Groeten ,
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zelfgemaakte cadeautjes zijn toch altijd de leukste cadeautjes om te krijgen. Je moeder zal vast blij zijn met de krans.
  Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je zo trots bent! Dat mag, tuurlijk mag dat! Je hebt iets heel moois gemaakt en degene die het krijgt (je moeder) is er vast heel blij mee! Wat wil je nog meer? Geniet van je moois en een fijne avond!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Helemaal niet ijdel....wat een super krans! Gemaakt van pedaalemmerzakken? Het lijkt wel iets van stof/tulle. Hoe heb je dat gedaan?
  Je moeder zal er zeker heel content mee zijn!
  Wat een leuke adventskaarsen met die hartjes! Je bent druk bezig geweest zeg! Leuk!
  Fijne avond en groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat mooi allemaal zeg... Zit even lekker weg te zwijmelen bij al dat moois...

  BeantwoordenVerwijderen