woensdag 14 maart 2012

Paars .......

of is het toch blauw. Maar dit terzijde want wat ik blauw vind, vind een ander weer paars en andersom. Ik ben weer heerlijk bezig geweest met het maken van collage's na eerst alle was van de vakantie weggewerkt te hebben want dat moest eerst van mezelf. Resultaat van de collage's kijk maar mee.Ik heb me weer laten verleiden en dus viooltjes gekocht, ze zijn nog niet geplant maar morgen schijnt een SUPER mooie dag te worden dus ik weet nu al wat ik gaan doen. Wie wil dat nou niet, lekker buiten bezig zijn met mooi weer. Ik kan niet wachten heb er heel veel zin in   


Dit zijn toch weer prachtige kleuren vind ik zelf ik ben er dan ook helemaal HAPPY mee. De crocussen in het gras heb ik in november geplant en er komen er steeds meer die gaan bloeien leek me zo leuk in het gras en actie geslaagd


Dit jaar in november maar weer crocussen erbij zetten zodat er in het voorjaar een tapijt van kleur in het gras ontstaat. Heerlijk kleur!!


 De blauwe druifjes beginnen ook zo langzamerhand te kleuren tegen een cremekleurig muur doen ze het ook weer erg leuk.Dit kleine blauwe bloemetje is een anemoon soort komt elk jaar weer blijd bloeien z'n lief kleurtje. Ik heb een paar prachtige barok kop en schotels zouden het erg leuk doen bij een High Tea, ik heb trouwens nog veel meer kop en schotels die daar heel geschikt voor zijn. Maar kom ik dwaal af, ik kocht een aantal weken geleden mooie betonnen kaarsens standaards ik zetten het kop en schotel erop en vandaag vulde ik de kop en schotel met violen. Dit geeft mij het echte WHAUW gevoel ik word hier helemaal blij van.


Het zijn kopjes waar een pootje onder zit en dat maakt het dus heel sierlijk en de schotel is heel mooi open  gewerkt. Het is moeilijk op de foto te zetten maar geloof me ze zijn prachtig.


De violen passen er mooi bij qua kleur, ze zullen wel niet lang staan denk ik omdat ze binnen staan maar dat neem ik op de koop toe.


Ik wil mijn nieuwe volgers van harte welkom heten leuk dat jullie de weg naar mijn blog hebben gevonden en mijn trouwe volgers bedankt voor jullie lieve reactie's. Geniet morgen zoveel mogelijk van het mooie weer wat ons is beloofd en maak er een prachtige dag van.
Groetjes Petra.

17 opmerkingen:

 1. Wat mooi, al die paarse en blauwe tinten! De bloemetjes en kopjes natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig al die blauw/paarse voorjaarsbloemen! Wat is het genieten nu hè, ik heb zin in morgen.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemensen Petra, wat pak jij even uit met prachtige voorjaarsbloeiers. Dat heet Lente. De viooltjes zijn natuurlijk helemaal naar mijn hart en ze hebben ook een mooie kleur. En in dat kopje is heel grappig. Ben benieuwd hoelang ze het daarin volhouden.
  Geniet morgen een heel fijne dag met zon!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi en zoveel collages, leuk hoor! Kan me voorstellen dat je er zin in hebt, het wordt heerlijk weer. Prachtige kleuren hebben de violen ,ook mijn favoriet!
  Fijne dag morgen, lieve groet Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleuren zijn prachtig, blauw, paars en alle tinten er tussen. Mooie collages heb je gemaakt zo samen met het servies. Ik hoop dat de violen in het kopje het nog even doen, leuk idee.
  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke kleuren en bloemen, om heel erg vrolijk van te worden! Geniet van het mooie zonnige weer vandaag!! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel prachtig -de kleuren en vorall deze collagen . Lebte is er nu begonnen .
  Beste groeten ,
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Petra, ze zijn prachtig! En ik vind ze paars!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jij bent nu vast heerlijk in je tuin aan het werk! Wat een prachtige violen wat een super mooie post zeg! Leuk hoor de reactie op mijn post Leuk ook dat je zelf grote beer hebt.
  Lieve groetjes
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat zijn je collages leuk! en heb je vandaag de viooltjes ook in de grond of in potten gezet? wat was het een heerlijke lentedag hè! ik heb vandaag zoveel mogelijk zonvitamientjes opgesnoven, hoop dat ik me hierdoor een stuk beter ga voelen!

  lieve groet van Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb jij een vrolijke post gemaakt. Ik word er helemaal vrolijk van. Heerlijk.
  Echt genieten. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een heerlijke vrolijke post is dit.
  en mooie foto,s van deze prachtige viooltjes.
  verder heb ik evenb naar je vorige post gekeken en wat een prachtig uitzicht hebben jullie.
  dat moet toch zo fijn zijn om zo te wonen.
  fijn weekend en groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als je hier niet blij van word .....dan weet ik het niet meer!!!!!
  Fijn weekend & lieve groetjes,
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. mooi, al die purperkleuren bij elkaar! een mooi weekend, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie collage van prachtige voorjaarsbloeiers!

  Fijn weekend. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een boel mooie collages! Leuke kleurtjes!

  Een fijne week! Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen