woensdag 1 mei 2013

Backyard !!!

Ja eindelijk gaat het dan toch gebeuren, jaren is onze achtertuin een groot speelparadijs geweest voor onze kinderen en hun vriendjes. Een grote hoop grond met een gat erin zodat er altijd plek was om een vuurtje te maken en broodjes te bakken op een stok en een trampoline voor ontzettend veel speelplezier. Maar ja kleine kinderen worden groter en nu in de mei vakantie, zodat ze ook een handje kunnen meehelpen zijn we begonnen tot ieders vreugde.Deze enorme grote wilg is op, dus hij moest eruit nou dat hebben ze geweten wat een klus. Hij lijkt misschien niet zo groot maar je kon hem lang niet omarmen. Afgezaagd, met boer lief uit de sloot gehaald met trekker op het land neergelegd aan stukken gezaagd en afgevoerd.Dat dit heel veel werk is hoeft ik jullie vast niet uit te leggen, maar de plannen liggen klaar en het komt allemaal wel goed. Maar net als met alles het moet eerst erger wil het beter.Door deze veranderingen in onze tuin hebben we een berg Trampoline over, misschien iets voor een van jullie kijk hier even Trampoline voor heel veel speelplezier.
Zo kijken wij vanaf boven op de achtertuin, nu komt er een schutting want anders kan je niet lekker buiten zitten het waait hier echt altijd. En door het boerenbedrijf achter ons huis is het uitzicht niet echt fraai. Een grote berg met kuilgras waar plastic over heen ligt en daarop oude autobanden ik kan me mooiere dingen bedenken maar ja de beste man moet wel zijn beesten kunnen voeren.Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte, we gaan vrolijk verder en ik zou zeggen kijk nog even hier Trampoline voor een mooie Berg trampoline. 


Geniet van het mooie weer, alhoewel het is nog best fris hier hoor koud windje. Maar we genieten van het buiten kunnen zijn en het opknappen van onze achtertuin. Wordt vervolgd. 
Groetjes Petra.

19 opmerkingen:

 1. Oh ik herken dit helemaal! Het moet eerst altijd erger voordat het beter wordt. Wij zijn ook veel met onze tuin bezig geweest. Omdat we een grote tuin hebben doen we het in etappes. Ieder jaar een stukje. We gaab binnenkort bezig met ons laatste project.
  Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar jullie eindresultaat.
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een werk ! maar het gaat vast heel mooi worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enorme klus! En wat een grote tuin, dat gaat vast heel mooi worden. Ben benieuwd naar het resultaat! Ik moet lachen dat het bij jou nog steeds Pasen is (je header) :) Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Our children outgrew their trampoline too a few years ago. Looking forward to seeing your backyard when it is complete!
  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een klus Petra, maar het wordt vast heel mooi.
  Leuk om samen met je kids hieraan te werken, je uitzicht is trouwens wel heel mooi als je om het kuilvoer heen kijkt:)
  We zijn benieuwd!!!

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een flinke klus. Je hebt ook een flinke tuin, erg mooi ook met de sloot ernaast en vrij uitzicht over de weilanden. Heel veel succes en plezier met het samenwerken aan een mooie tuin. Groetjes, Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Petra, wat leuk dat je nu een mooie tuin kunt maken! Eerst erger en dan mooier.
  Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan maken. Zo te zien heb je nog wel een behoorlijke ruimte.
  Wat woon je trouwens lekker op het platteland. Heerlijk zo bij de weilanden en de ruimte om je heen.
  Succes!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi lieve Petra,

  Wat een mazzel dat jij van die sterke kerels in huis hebt die deze zware klus kunnen klaren.
  Lekker veel brandhout heb je nu in voorraad.

  Ben heel benieuwd wat je voor tuin gaat aanleggen.

  Fijne avond en lieve groet!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een werk! Wat bin ik blij dat ik dit niet moest doen ;)
  Zit nu te wachten op mooiere foto's :))
  Veel plezier ermee!

  Groetjes
  Sigi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beste Petra ,
  ik ben zeker het gaat mooi worden♥
  Uff all de werk met de wilg !
  Beste groetjes ,
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, wat een klus hé, zo'n grote boom vellen?
  We weten er alles van.
  Er staat jullie een grote klus te wachten, maar het gaat vast heel mooi worden!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een hele klus maar die wordt vast weer geklaard. Jullie wonen er wel erg mooi, op die kuilbult na dan hihi...
  succes ermee!
  lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtig plekje woon jij. Succes met de tuin.
  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja als je dan tegen zo´n boom aan kijkt lijkt ie nog niet zo groot maar als ie dan om moet is ie ineens een stuk groter:)
  Wat een werk komt er bij kijken he.
  Nou ik wens je heel veel succes hoor, even doorbijten en dan straks genieten van al het werk wat je ervan hebt gehad.
  Liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ondanks misschien die lelijke autobanden, vind ik dat je een heerlijk weids uitzicht hebt! Die boom is inderdaad een hele klus om 'm weg te krijgen, maar wat zal je straks een heerlijke tuin krijgen, succes!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jeetje Petra wat een klus om die boom weg te krijgen.. wel heel leuk om nu een heel andere bestemming aan jullie tuin te geven, tijd voor een nieuwe fase:)
  Wat wonen jullie mooi! het zal inderdaad wel veel waaien, daarom is het heerlijk om straks lekker achter de schutting beschut te kunnen zitten.

  Ik wens je een heel fijn weekend
  en dank je voor je lieve reactie,

  lieve groetjs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat was dus een waar speel-paradijs voor je kinderen en hun vriendjes! Een hele klus, maar ik weet zeker dat het prachtig gaat worden. Heb net nog even je vorige post gelezen... wat een karwei, maar het is uiteindelijk prachtig geworden!

  Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een heerlijke achtertuin en wat een uitzichtttt ...ja de tijd van kids gaan voorbij ... maar weet zeker dat het mooi gaat worden ondanks dat het zo klus is .... wens je veel plezier met het klussen in de tuin en hoop snel het eind resultaat te zien .....fijne zondag lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wow Petra ..looks like a lot of hard work !! Look forward to seeing it when it's finished it will be lovely ! have a nice weekend...Gail x

  BeantwoordenVerwijderen