donderdag 4 juli 2013

Bloemengroet !!!

Hallo lieve mensen ondanks dat het niet zo heel mooi weer is, doet alles het in de tuin toch echt heel erg goed. Ik heb vorige jaar stamrozen gekocht en die staan er prachtig bij echt schitterend. Na een regen bui ziet alles er extra fris uit en het ruikt allemaal zo heerlijk. Wat ik telkens weer een lust voor het oog vind is de vrouwenmantel na een regenbui dat is toch genieten met de grote G.En dan de campanula in z'n mooie kleur blauw/paars is ook een van mijn favoriete hoor.En dan heb ik een prachtige dubbele papaver die op knappen staat, elk jaar als de zaadbol mooi is gedroogd strooi ik de zaden waar ik wil dat ze volgend jaar weer opkomen.Deze lila kleurige roos in het midden is een genot voor de neus hij ruikt zo zalig dat ik er af en toe gewoon heen loop om er aan te ruiken en buiten dat vind ik het ook een hele mooie roos.Kreeg voor mijn verjaardag nog een bos bloemen met z'n aparte bloem misschien meer een grassoort dat ik daar ook foto's van heb genomen. Rest mij nog te melden dat ik het schilder werk heb voltooid en ik ben er ooohhh zo blij mee, het was een mega klus maar het is de moeite meer dan waard geweest. En al die ongemakken had ik wel iets overdreven hoor.


De spullen voor de trap zijn binnen dus dat kan het weekend afgerond worden dan is het voorlopig ff klaar, goed getimed want als ik de berichten geloven mag gaat de zomer nu toch echt komen. Voor wie het eind resultaat wil zien hou me in de gaten, later meer. Met deze bloemen post wil ik iedereen een heel fijn weekend toewensen maak er wat moois van en geniet van alles om je heen.
Groetjes Petra.

17 opmerkingen:

 1. Hier was het hartstikke droog en zonnig vandaag! Maar je hebt er ondanks de regen toch een vrolijke bloemenpost van gemaakt. Jij ook alvast een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Petra,
  Prachtig he, al die bloemen die het zo goed doen. De rozen blijven altijd de koninginnen, maar er is zoveel moois te zien!
  Je hebt het weer prachtig vastgelegd.
  En je hebt het goed getimed, je werk is af en zon is in aankomst!
  Geniet!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien je bloemen er mooi uit Petra, een tuin vol weelde hoor.
  Lekker genieten is het nu ondanks tekort aan zon.
  Fijn dat je weer verder kunt met de laatste loodjes voor de trap...succes ermee.
  geniet ook van je weekend.

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie rosess en klaprozen ondanks de regen.
  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat juist door het wat koele vochtige weer de tuinen er mooi bij liggen. Als het zo pufheet is verschroeit het voor je ogen.
  Mooi hè vrouwenmantel met mooie druppels als parels. Ook met ochtenddauw zo mooi als een randje om het blad. Heb ik een foto van. Genieten van je mooie rozen. Vooral die lila is erg mooi. Doe ik ook hoor de neus in de rozen steken. Zelfs bij ons in de plantsoenen waar van die roze en witte rozen staan die geuren ook zo heerlijk. Geniet van het klaren van je klus, ik ben heel benieuwd hoe het geworden is. Fijn weekend. Groetjes, Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onze tuin is in het wit, maar ik hou ook van kleur, dus geniet volop van je prachtige foto's. Gelukkig dat de klus bijna geklaard is. Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige bloemen heb je in de tuin.
  Geniet lekker het weekend.
  Gr. Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw dat was echt de moeite waard zeg, geweldige foto's maak jij..........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En met dit prachtige weer is het volop genieten van alle kleuren in jouw tuin!

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Petra, ik ben er weer :) Mooie bloemen heb je daar, had ik ook maar zo'n tuin...

  Groetjes en een fijne zondag
  Sigi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thank you for your visit. Just love your garden photos. What a gorgeous red rose. Happy gardening.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Thank you for your visit. Just love your garden photos. What a gorgeous red rose. Happy gardening.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je prachtige collage's gemaakt! En de lila roos is echt heel bijzonder!
  Fijne week.
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Toch ziet het er allemaal prachtig uit Petra en gelukkig hebben we de laatste dagen kunnen genieten van heerlijk zomerweer, je ziet de tuin tot bloei komen, zo mooi!

  Wat leuk dat jullie ook de bruiloft in de tuin van je ouders gevierd hebben, onvergetelijk hé!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beautiful flowers Petra ! and lovely bouquet ...not sure what that grass is but it looks great ... so glad you finished your painting .....enjoy your garden and this lovely , lovely weather !! Gail x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Petra :) Wanneer is de trap klaar? Duurt wel lang hoor ;)
  Kom's bij mij kijken, ik heb een foto van een zeepaardje
  gemaakt!

  Fijne zondag avond
  Groetjes
  Sigi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Your flowers and the pictures of your flowers are amazing, i love the way you have photographed everything, they all look so fresh and healthy...I am a new follower of yours and I will be back again soon for a visit..Come on over to California for a visit...Phyllis

  BeantwoordenVerwijderen