donderdag 31 oktober 2013

Hoeveel . . . . . .

. . . . .  problemen kan je hebben met een computer. Nou heel veel problemen dus heb je een give away op je blog staan laat je vervolgens weken niets van je horen heb blos op wangen. Maar vandaag maak ik dan bekend wie ik blij ga maken met deze leuke spullen. Maar eerst ff wat foto's jeetje wat een poos geleden zeg. Heb jullie echt gemist hoor, hoe verslavend kan dit zijn.


Allereerst maakte ik nog een paar leuke labels voor de adventkaarsen de eerste advent zondag is op 1 december dit jaar. En omdat ik toch heel veel tijd over had, klein voordeel als computer je in de steek laat.
Ook heb ik weer vele soorten jam gemaakt, de laatste bramen zelfs nog geplukt en gebruikt, in combinatie met appel heerlijke frisse jam geworden. Ik leukte de potjes wat op met plastic kant en een leuk label.


   
Ik vond de grijze servetten met stippen helemaal geweldig doet het erg leuk vind ik zelf. Maar ik maakte meer jam rabarber met banaan, en rabarber met abrikoos allebei een heel smakkelijke combitantie.



Voor wie ze leuk vind ze zijn te koop, van een bepaald soort heb ik een kaarsenstandaard gemaakt doet het leuk helemaal als je van oude spullen hou, hier en daar een beetje roest, en de oude verf heb ik er gewoon op laten zitten.




Helemaal leuk toch, hier heb ik er ook meerdere van dus denk je dat wil ik ook wel laat het me dan maar weten. Eigenlijk gewoon hele mooie oude bouwmaterialen, en ze doen het ook leuk als decoratie. 



Nu het computer probleem weer is opgelost ga ik lekker weer bij jullie langs. ik hoop dat jullie me nog niet vergeten zijn?? en dan nu taddaa thaattarraataaaa de winnaar van de give away weten jullie nog wat het allemaal was?? 


En dan nu  Willy van de tante van Tjorenven jij bent de gelukkige winnaar van de give away het heeft even geduurd maar ik hoop dat je er niet minder blij mee bent je mag je adres aan me door geven zodat ik het zo snel mogelijk naar je toe kan sturen.



Ik ben blij dat ik hier weer ben en ik hoop jullie ook. Ik wil jullie alvast een heel gezellig weekend toewensen  en geniet van alles wat er op je pad komt en nu in de herfst is dat zoveel moois.
 Kijk om je heen
 en je zult zien
dat velen
op je vriendschap,
je glimlach,
op je hartelijke,
troostende woorden 
wachten.   
Groetjes Petra. 

15 opmerkingen:

  1. Nee hoor Petra we zijn je zeker niet vergeten, fijn dat de computerproblemen opgelost zijn en je weer gezellig kunt bloggen! Je hebt ondertussen niet stilgezeten, wat een leuke dingen heb je gemaakt.Wat een goed idee om van oude bouwmaterialen kandelaars te maken, heel origineel!
    Willy gefeliciteerd met je gewonnen give away!

    lieve groet, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Owwww Petra !! wat leuk die muur ankers !!!....wowww...zijn ze turqoise ?????...owww verliefsdddd.....leuk gedaan allemaal...liefs van mij...x !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je er weer bent, gefeliciteerd voor de winnares! Leuke kandelaars zo! De labels zijn ook enig en de jampotjes, zo veel!
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi lieve Petra,

    Gelukkig dat de problemen met pc tot het verleden behoren,maar dat alles had ook zo zijn voordelen....;-)
    jij was lekker creatief bezig,inmiddels weer een verse aanvoer homemade jammetjes in gezellig aangeklede pot.
    Niks lekkerder dan eigengemaakte jam, heb vorige week heel wat weg gesmeerd op de harde broodjes en croissantjes aan de verwenontbijtjes.
    Grappig ook de kaarsenhoudertjes van oude bouwmaterialen.

    En Willy zal reuze blij zijn met haar mooie Give Away.

    Ja ,Petra het gaat met mijn rechteroog sinds ruim een week gelukkig weer goed,was maandag nog op controle in oogkliniek,nou zet ik ook maar meteen door voor linkeroog wat 11 november geopereerd gaat worden,in de hoop zonder vervelende complicaties van maanden dubbel en wazig zien.

    Fijn je mooie en gezellige posten weer te lezen en heel fijn weekeind gewenst!!!
    Liefs,Ger

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Petra,
    Fijn dat de computerproblemen tot het verleden behoren.
    Wat heb je heerlijke jams gemaakt en vooral ook de potjes heel mooi aangekleed.
    En hoe kun je nu denken dat we je vergeten?
    Dat metalen beslag is prachtig.
    En voor Willy natuurlijk de felicitatie voor het winnen van de Give-Away!
    Een fijne dag Petra!

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Petra,

    erg hè??? pc problemen....we kunnen gewoon niet meer zonder! Maar goed het is voorbij zo te zien.
    En jeetje mensen, wat een feest op jouw blog! Wat ik nu allemaal voorbij zie komen is een lust voor het oog. zo gaaf allemaal! pfffff....


    lieve groetjes


    Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Petra, dank je wel voor je leuke berichtje op mijn blog. Jij maakt ook leuke dingen zeg!!

    Het huisje is inderdaad uiterst geschikt om er snoepjes in te doen, het kan ook van boven open. Ik zei dat ik niet wist wat ik er mee moest, omdat mijn kinderen al bijna 18 en 15 zijn. St Maarten wordt hier helaas niet gevierd. Vroeger vierden we nog wel eens Halloween met de buurtvereniging, maar vanwege gebrek aan vrijwilligers wordt ook dat niet meer gedaan. Jammer hoor!

    Het doosje is gemaakt met een stans die je door de Big Shot of Cuttle Bug draait. De stans heet Mini Milk Carton Bigz L en is van Stampin' Up!, waar ik dan weer demonstratrice van ben. (-: Als je er meer over wilt weten laat maar horen.

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd Willy, bofbips!
    Ja wat is dat balen he als dat stomme ding je in de steek laat. Wat ben je dan afhankelijk he.
    Je hebt inderdaad lekker de tijd gehad om mooie dingen te maken, super!!!
    Nou fijn dat je er in elk geval weer bent.
    Liefs gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gelukkig zijn de problemen opgelost en ben je er weer! Wat ben je creatief geweest, ziet er leuk én lekker uit.

    Fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke post Petra, gelukkig kun je weer achter je PC, fijn voor je.
    Gefeliciteerd voor de winnaar, een mooie prijs.
    Je labels zijn erg leuk en ook je mooie oude bouwmaterialen.

    Lieve groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik had je berichtjes inderdaad gemist Petra, goed dat je er weer bent. Mooi je labels voor advent. Het gaat nu hard he, voordat we het weten is het weer zover!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hej Petra, Ger feliciteerde me, dus ik kom meteen kijken. Helemaal leuk dat ik gewonnen heb. Ik had er niet meer aan gedacht, dus het is een extra verrassing. Fijn dat je nu ook weer normaal kunt bloggen. Je hebt niet stilgezeten zie ik. Je hebt flink wat potjes jam gemaakt en ook nog leuk versierd. Die labels zijn ook mooi evenals die bouwmaterialen. Het adres stuur ik je toe. Fijn weekend, lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Petra wil je reageren op dit bericht, dan heb ik je mailadres.

      Verwijderen
  13. Petra, wat heb je er een werk gemaakt met zo veel jam.
    En ook nog leuk versierd, zo had ik het nog nooit gezien :)
    En van harte gefeliciteerd aan Willy :))

    Groetjes
    Sigi

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hey Petra you have been busy !!! what a lot of lovely things you have made...glad your computer is ok now.... I love the numbered tags ..perfect for advent...
    Gail x

    BeantwoordenVerwijderen