maandag 2 november 2015

't bos in

Ja afgelopen donderdag moest ik van mezelf naar buiten, het was hier zo mooi zonnig weer. En als ik me er niet toe zet is er zo weer een dag voorbij en ben ik niet buiten geweest. Dus de wandelschoenen aan en hup naar het bos. En ooh wat was het er prachtig al die mooie herfstkleuren, en het weer was heerlijk kijk maar mee.

                     

                     

Ik moest wel de paden verlaten om de paddenstoelen te vinden die ik hier heb gefotografeerd. Ik was ook op zoek naar de rood met witte stippen maar die ben ik nu niet tegengekomen, maar deze vond ik ook de moeite waard om te laten zien. 

                   

                    

Deze foto's hebben geen uitleg nodig toch ?. Ik vind ze zelf gewoon SUPER mooi heb dan ook heel erg genoten van deze heerlijke wandeling.

                    

                    

Ik spotte nog bramen en de bloemen van de braam bloeide ook nog en de rozebottel nog in bloei.

                   

                   

Als ik met een fototoestel het bos in ga loop ik wel heel anders door het bos als zonder fototoestel.
Ik heb heel erg gekeken naar wat er mooi zou zijn voor een foto, terwijl ik anders gewoon lekker doorloop. Maar het was heerlijk weer om gewoon lekker om je heen te kijken.

                 

                 

Ik zag ook verschillende soorten mos, dat grijs groenige volgens mij noemen ze dat ijslands mos, en een aantal soorten in een groene kleur de grote foto hierboven met bruine paddenstoel.

                 

                  

Rest mij nog te melden dat ik de reacties op mijn logje van de verandering van mijn header, kleuren en lettertype heel erg leuk vond. Wat een enthousiaste reacties en ik zal je vertellen dat ik het best eng vond hoor, maar gezien de reacties was mijn blog echt aan iets nieuws toe echt geweldig leuk. 

                 

                 
                 

Gezien de foto's was het best een lange wandeling, ik heb er van genoten en ik hoop jullie ook. Ik wens jullie een mooie nieuwe week en nogmaal al de reacties zo leuk grote bedank ervoor.

                 

                                                                    Liefdevolle grote groet Petra.

     

10 opmerkingen:

 1. Oja...wat een boel mooie paddenstoelen kwam je tegen. Maar ook die bomen zien er geweldig uit. Wat is de Herfst toch mooi.

  Ik wil al dagen naar het bos, maar helaas. We zijn de trap aan het opknappen. We laten het wel doen....maar je moet wel thuis blijven.
  Maar wie weet, krijg ik nog een kansje.

  Fijne avond.

  Liefs Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een boel mooie foto's Petra prachtig !...bedankt voor het mailtje...ik ga er even over denken .....liefs fijne week Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is de herfst toch een prachtig seizoen!
  Ik ben graag met je mee gelopen, want naar buitengaan doe je natuurlijjk nooit teveel;)
  Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke wandeling door het herfstbos en wat heb je goed om je heen gekeken met een fotografische oog.
  Mooi al die verschillende paddenstoelen die je tegen kwam en er zijn foto's bij die ik wel in grote afbeelding had willen zien en niet in collage voor meer duidelijkheid en de schoonheid er van

  Fijne dag en lieve groet,Ger.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige wandeling, Petra!
  Het is zo mooi!
  En je hebt groot gelijk dat je gewoon moet gaan, want anders gaat het zo aan je voorbij.
  Ik vond de herfstkleuren ook heel intens dit najaar.

  Liefs, gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n mooie boswandeling!! Heb ik gisteren gedaan, ook lekker in mijn eentje maar wel met camera, want zonder kan ik echt niet! Wat is het genieten nu hè met die prachtige diepe kleuren. Ik zie ook duinen, heerlijk zo dichtbij de zee!

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er is echt heel veel moois te zien in deze tijd van het jaar. En zolang er nog geen harde wind staat, zijn de bomen nog vol met al dat prachtig gekleurde blad. Fijn dat je het zo mooi hebt vastgelegd, want ik ben bang dat na de eerste najaarsstorm er geen blad meer aan de bomen zit. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo...jij hebt veel paddenstoelen gezien in het bos...ik neem expres nooit een camera mee, want dan kom ik niet vooruit :) Heb genoten van je mooie collages, want bos en padenstoelen zijn een van mijn favoriete 'dingen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat maak je toch altijd mooie collages! Dit weekeinde wordt het weer zo mooi, dus lekker weer de natuur in! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. A wonderful walk through the exuberant autumn nature. A delight to savor and to experience. Your collages are exquisite Petra! Pure bliss!
  Happy weekend dear
  Olympia

  BeantwoordenVerwijderen