maandag 21 december 2015

Almost Christmas

Hier nog wat foto's een minimale kerstversiering dit jaar maar less is more hou ik dan maar in me achterhoofd. Het ontbreekt me ook een beetje aan tijd, vandaag nog gewerkt en morgen mag ik ook nog een dagje. Lekker veel kaarsjes aan en er hangt evengoed een heerlijk sfeertje kijk maar ff mee.

                  

                 

Op een randje van de kast heb ik vier schattige poppetjes staan daar heb ik groen, malusappeltjes, en waxinelichtjes tussen gedaan en dat geeft s'avonds een heel leuk sfeertje. Er staat een schaal met lekkere chocolaatjes op de keukentafel en iedereen die daar langs loopt pakt wat hij lekker vind.

                 

                  

Ik maakte met een groepje vriendinnen nog een prachtig kerststuk onderleiding van mijn persoontje, we begonnen met koffie en ik bakte èèn heerlijke appel cake voor ze. Ten eerste was het super gezellig en ten tweede ze gingen ook nog eens met een heel mooi kerststuk naar huis. Zo leuk meiden bedankt ook voor de heerlijke lunch het was kei gezellig.

                    

                    

Dan rest mij nog te melden jullie allemaal heel fijne feestdagen te wensen. Maak er voor zo ver dat mogelijk is gezellige dagen van. Wij zijn bij mijn ouders, maar ik besef ook heel goed dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Ik hoop toch dat jullie allemaal een fijn kerstfeest kunnen vieren, ik steek een kaarsje aan voor iedereen die dat nodig mocht hebben.

                     

                     

                                            Een Grote Liefdevolle groet Petra.
 

8 opmerkingen:

 1. Voor jou ook hele fijne dagen met je ouders. Ook mijn ouders kunnen weer op kerstavond komen eten en ik ervaar dit ieder jaar weer als heel bijzonder want ik ben 50 en 'kan'nog steeds naar mijn ouders toe, koester dat gevoel, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Petra,

  Hoor het aan alle kanten dat men het dit jaar rustiger aan doet met kerst versieringen en de meeste spullen niet van zolder komen.
  Of het iets te maken heeft met het zachte najaar waardoor je niet echt in kerststemming komt,wintersweer past voor mijn gevoel meer bij Kerstmis.
  Jij hebt er toch een leuk sfeertje aan weten te geven en een mooi kerststuk met lekker geurig groen en lichtje doet het altijd goed.
  En dan nog zo'n schaal met lekkers op tafel gaat er meestal ook wel in.
  Fijn dat jullie kerst bij je ouders gaan vieren,zal vast heel gezellig zijn.

  Wens jou en je dierbaren fijne en sfeervolle feestdagen.
  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig allemaal.....geniet van heerlijke dagen ...liefs van mij x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om zo met elkaar iets moois in elkaar te knutselen. Gezelligheid maak je met elkaar, dat zit niet alleen in mooie versieringen. Maar het helpt wel om de sfeer wat te verhogen natuurlijk, zoals jij hier wel laat zien. Wat prachtig allemaal.
  Ik wens je heerlijke feestdagen en al het moois voor het nieuwe jaar.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om met elkaar gezellig te kerstknutselen en ook nog zelfgebakken lekkers erbij, dat maakt het helemaal tot een feestje!
  Fijn om kerst met je ouders te vieren! Hele fijne dagen met elkaar!!

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Samen bezig zijn is altijd leuk en vooral rond de kerstdagen!!
  Geniet samen met je ouders van de kerstdagen, heel bijzonder om zo samen te zijn.
  Heel mooie dagen en alle goeds voor 2016.
  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je creatief geweest en je blogheader is ook erg mooi. Ik wens jou en je gezin hele fijne kerstdagen, geniet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Merry Christmas to you and your family dear Petra!
  Love, Olympia

  BeantwoordenVerwijderen