donderdag 17 november 2011

Een vleugje kerst !!!

Alhoewel ik bijna altijd wacht tot na 5 december, heb ik nu toch hier en daar al wat kerstigs in huis. Niet te veel hoor maar gewoon een grote kerstbal een bal van mos een kruidnagelbal zelf gemaakt, jeetje wat veel werk maar erg mooi en ruikt heerlijk. Dit alles samen op een bord gelegd en zie hier een beetje kerstsfeer.

 Ik vind het zelf een heel gezellig sfeertje.


Dat hartje met dat engeltje erop vind ik ook z'n schatje en dat past er ook erg goed bij.

Ik word hier helemaal blij van nog een paar mooie bloemen van de hortensia erbij ik vind de kleuren zo mooi bijelkaar passen.


Deze kopjes vind ik ook wel wat hebben met dat goud doet ook wel een beetje kerst aan. Ik brand er een waxinelichtje in en dat geeft gelijk een sfeervol geheel.


Ik ben er zelf erg tevreden mee, kleine accentjes kerst en toch volop in Sint - Nicolaas stemming. Want dat feest word hier nog volop gevierd ik kan niet wachten zo gezellig.


Misschien zit er wat inspiratie voor jullie bij.


Verder wil ik jullie allen bedanken voor de leuke reactie's op de voordeur het is iedere dag gezellig thuis komen, en we wachten met spanning of hij niet ons huisje voorbij loopt. Maar met z'n deur kan het toch haast niet fout gaan. En hebben jullie je naam al in het grote boek gezet moet je echt ff doen zo leuk.
  http://sinterklaasjournaal.ntr.nl/#/home/ onze jongste Uk heeft dat opgezocht en wij staan er in met ze allen dus ff opzoeken.
Voor jullie allemaal een mooie dag en geniet van wat er op je pad komt.
Groetjes Petra.

13 opmerkingen:

  1. Heel sfeervol zo, mooi die kruidnagelbol, dat zal lekker ruiken.
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk zo'n vleugje Kerst en wat een sfeervol hoekje is het geworden Petra. Ik vind die kruidnagelbol echt prachtig.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heerlijk sfeertje en die kruidnagelballen heerlijk heb ze het hele jaar liggen haal ze soms even door de kaneel, kruidnagelpoeder dan ruiken ze weer heerlijk .... wens je een fijne weekend lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk sfeertje en de kruidnagelbol wat een werk zal het geweest zijn maar wel erg lekker ruikend,denk ik,....xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Petra !! dat hartje met dat engeltje...zo lieffff..waar heb je dat gekocht ??? vertel...zo mooi......liefs van mij...........♥.. ♥... ♥....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooi Petra,vooral die bol met mos een gezellig idee.

    liefs Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk al een beetje kerst! Ik ben ook al een beetje bezig. Ik wil eigenlijk ook wachten tot na de sinterklaas maar de rode besjes en appeltjes liggen al binnen. Super leuk die mosballen!
    Groetjes van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oei, zover was ik nog niet... ben net aan het feit gewend, dat de goede Sint weer in ons landje is! Ik loop een beetje achter geloof ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gezellige beetje kerstsfeer wordt het al bij jou! de kruidnagelbol wil ik ook wel is een keertje proberen...maar tijd tekort...

    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh, dat is een lekker kerstsfeertje.
    Mooie foto's!
    warme groet,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke decoratie . Ik ruik de kruidnagelballen ook here .
    Bedankt voor je liefde woorden op mijn laatste post .
    Ik heb het met geuren .
    Groetjes Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Petra,

    Ik heb lichtjes gebruik met ledlampjes....gekocht bij action, er zitten ook pareltjes aan dat sliertje..het enige nadeel van ledlampjes met batterij is,is dat de lampjes nogal blauw zijn..maar met die blaadjes eromheen gewikkeld zijn ze nu heel mooi...
    ik heb foamplantjes gekocht die helemaal uit elkaar gehaald,ieder blaadje doormidden geknipt, en toen over de breedte ervan een stukje schilderstape geplakt,het blaadje er gerimpeld om de lampjes geplakt,goed aandrukken,vooral oud schilderstape werk goed,nieuwe,laat sneller los.

    succes

    een heel fijn weekend,

    liefs,
    Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat vind ik het er mooi uit zien Petra...wat een leuk idee om een bol te maken van kruidnagels, dit is voor mij helemaal nieuw. bedankt voor de tip.
    je kopjes vind ik trouwens heel mooi en zeker met een lichtje er in zo heb je wel een heel aparte sfeerlampje...leuk hoor.
    lieve groet....elly.

    BeantwoordenVerwijderen