donderdag 17 mei 2012

Waar blijf de tijd......

. . . . .  ik zie dat het laatste bericht op 28 april is geplaatst, dus van daar de titel waar blijft de tijd. Ik weet niet of jullie het boek met de titel Waarom mannen niet luisteren. . .  en maar een ding tegelijk kunnen. kennen  maar ik lijk op het moment wel een MAN. Ik kan op dit moment ook maar 1 ding tegelijk me hoofd loopt gewoon over. Kind, midden in zijn examen spannend!!! wil dat hij gezond eet en drinkt maak verse smoothie voor hem dat doet de hersens goed, roep ga op tijd naar je bed zodat je goed uitgerust aan je volgende examen kan beginnen enz, enz. Gewoon heel veel te doen badkamer nadenken wat en hoe we het willen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mezelf hier niet zo goed in herken want daar had ik nooit last van, de leeftijd misschien?


Deze van dasklei gemaakte pop maakte ik in de periode dat ik daar nog veel plezier aan beleefde, maar nu denk ik hij is leuk maar waar zet ik het nu weer neer? Maar ik wilde hem toch met jullie delen het gezichtje heb ik met een dun penseeltje zelf geschilderd priegel werkje hoor maar erg leuk om te doen. En het lijf is een ballon beplakt met dasklei, en daarna natuurlijk geschilderd. 


De kraag is gemaakt van kleibladeren en de haren van een bezem met aan het uiteinde een klein korreltje klei en daarna natuurlijk ook weer geverfd heel veel werk maar met veel plezier gemaakt.


De kleuren vind ik nog steeds geweldig mooi, de stof die eronder ligt is een pas gekochte sjaal die in India gemaakt is ook prachtige kleuren, je kan aan de kleuren zien dat het een echte wollen sjaal is. Het zijn kleuren die me een warm gevoel geven.Dan over het idee om een blogontmoeting te organiseren blijft in mijn gedachte hangen maar door de drukte in en om ons huishouden even naar de achtergrond geschoven maar wat in een goed vat zit verzuurd niet. Beloofd.


Als er nog mensen zijn die het leuk vinden om aan een blogontmoeting mee te doen het kan nog hoor. Ik wil jullie allemaal een gezellige Hemelvaartsdag toewensen hier is het weer niet onredelijk dus we gaan er lekker van genieten.  Groetjes Petra.


10 opmerkingen:

 1. Het is de leeftijd Petra. Dat moet je maar gewoon accepteren.
  Maar je hebt wel een prachtige pop gemaakt. Heel mooi!
  Wens zoonlief maar veel succes. Kan me voorstellen dat dat extra stress geeft.
  En je keukenverhaal zullen we vast een keer horen!
  Maak je niet druk!
  Fijne dagen!

  Liefs van Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb een mooie pop gemaakt, lief gezichtje! Leeftijd weet ik niet maar herken het wel. Er ligt nog zoveel op me te wachten. Geniet nu maar lekker van het zonnetje er komt vast wel een periode waarin we weer bergen verzetten. De ontmoeting lijkt me nog steeds heel leuk! Fijne dagen x diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a beautiful doll face and has fine hair. I also like the colors. You may have a nice day.

  Hugs
  Elna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend hoor de examentijd, als moeder leef je toch helemaal mee, en dat mag natuurlijk ook, soms zou je jezelf voorbijlopen!!!
  Je pop is prachtig...en die blogontmoeting van jou komt er heus wel hoor....

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig die pop!
  Groetjes Margriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een spannende tijd en kind die midden in de examens zit.
  En wat heb je een prachtige pop gemaakt, echt een kunstwerkje.
  Ik doe het op het moment 100 en 1 dingen tegelijk, die verbouwing brengt heel wat met zich mee.
  Buiten alle klussen om moet er ook heel veel geregeld worden.
  En die twijfel herken ik wel, ik weet altijd wel precies hoe ik alles wil, alleen als het er op aankomt dan is er die eeuwige twijfel.
  Succes met alle voorbereidingen en het examen van je zoon.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat knap dat je zelf zo'n pop hebt gemaakt! En tja, dat er even niets uit je handen komt is normaal , toch? hebben we allemaal wel eens! Kan me voorstellen dat het een spanennde tijd is ook met eindexamens. Gewoon lekker rustig je ding doen, komt de rets vanzelf wel weer. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat heb je hem mooi gemaakt zeg! dat dat zo goed blijft met das klei zeg!
  Heel veel succes met je badkamer en voor je kind met de examens heel veel sterkte! spannend hoor!
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rustig aan hoor, voor alles is een "tijd" En het is nu de tijd om je kind te steunen, harstikke belangrijd!
  Je pop is heel mooi, ooit heb ik ze ook gemaakt maar op een gegeven moment werden ze stoffig, vielen wat uit elkaar en inderdaad waar moet je ze neerzetten dus ik heb ze weggedaan. Gelukkig heb ik de foto's nog!
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 10. allemaal zijn we wel drukkies in deze tijd ...soms zijn andere dingen nu eenmaal even belangrijker ...en daar zijn je kinderen zeker 1 van ...je pop is super mooi prachtig die kleurtjes .....wens je een fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen