zaterdag 28 april 2012

Nog een ontmoeting en een plan.

Weer erg leuk ik had hier gister bezoek van Ger van het blog  http://hoorndesovervloeds.blogspot.com/  ze was samen met haar man lekker een paar dagen op vakantie in een leuke B&B en heeft de moeite genomen om langs te komen. Het was een zeer gezellige ochtend/middag ze kon gewoon niet weg komen wat hebben we gezellig zitten kletsen echt SUPER leuk. En ook werd ik nog eens verwend met deze zelfgebakken vruchten kruidkoek.
En ik kan je nu zeggen hij was heerlijk, ook kreeg ik een prachtige bos tulpen en zoals je zelf kunt zien heel mooi verpakt echt zo lief Ger ik heb je natuurlijk al heel hartelijk bedankt maar nogmaals bedankt het was heel gezellig jullie hier te hebben. 


Door deze ontmoetingen heb ik een plan bedacht, en zou van jullie willen weten of daar animo voor zou zijn. Hoe zouden jullie het vinden om bij mij thuis een blogontmoeting te hebben in de vorm van misschien een gezellige
 HIGH TEA. Kopjes genoeg zoals je ziet.


En als daar een groep uit komt die dat leuk vind kunnen we misschien in overleg allemaal wat lekkers mee nemen om zo de High tea te realiseren. Het lijkt mij echt SUPER en ik wil je graag uitnodigen als je het ook leuk vind om te reageren.


Ik zorg natuurlijk voor koffie en thee, kopjes genoeg zoals je ziet, en ik maak iets lekkers om de high tea compleet te maken. Eerst maar eens kijken of er meer zijn die dit ook leuk vinden, en zo ja als je bij elkaar in de buurt woont kan je misschien samen reizen. We kunnen een dag door de week nemen maar het kan ook in het weekend. Nou ik zie jullie reactie graag tegemoet en nogmaals het lijkt mij erg leuk. Een heel gezellig weekend en ik hoop dat we elkaar zeer binnenkort zullen ontmoeten.
Groetjes Petra.

16 opmerkingen:

 1. Wat leuk een ontmoeting met een mede-blogster. En wat is de kruidkoek feestelijk ingepakt, zonde om open te maken! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zo'n ontmoeting! En dan nog lekker verwend.
  Ik vind het een heel leuk idee van je, zou ook wel mee willen doen, maar ik woon denk ik een beetje te ver weg. Zoiets van meer uren in de trein dan aan de thee.
  Heel fijn lang weekend!

  Liefs,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee!! zie regelmatig blogdames in onze winkel......en heb zelf ook wel eens met dit idee gelopen.....we hebben al eens een blog dag gehad in de winkel.....weet niet waar je woont ??....ik blijf het volgen laten we maar zeggen...liefs fijn weekend van mij...xxx...en wat leuk dat Ger langs kwam bij je !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So nice with a blog friend visiting you and nice gifts. I think the idea is great but I have a bit to travel *smile*.

  Hugs
  Elna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig dat Ger bij je op bezoek is geweest en wat lief dat ze wat voor je meenam, ze heeft er ook een prachtig label aangemaakt! Gezellig idee je high tea, ben benieuwd...

  Fijn weekend. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke blogontmoetingen en heel leuk dat je een high tea wilt organiseren!! ik heb al een paar keer kennis mogen maken met een aantal blogster zo leuk!! dit idee lijkt me ook heel leuk en ik ben ook nog eens een echte theeleut:) maar ik vrees dat het nogal een eind uit de buurt is voor mij! ik ben wel heel benieuwd naar het vervolg van je plan!

  fijn weekend,
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee, zo'n high tea. Als ik in NL woonde, dan kwam ik langs! Nu zit ik in plaats daarvan met m'n partner achter de kwarkrtaart.

  Fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee! Ik weet alleen niet of het voor mij haalbaar is wat afstand betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Petra,

  Jij bedankt ook namens Harry voor je warme onthaal en gezellige uurtjes aan de keukentafel!!!

  Het recept van vruchten-kruidkoek kan ik er wel inhouden want bakten die de laatste weken al vaker en iedereen vindt hem lekker.

  Je idee over high tea organiseren met mede bloggers lijkt me wel leuk,
  alleen is het voor mij ''beetje'' ver weg,ben niet in bezit van rijbewijs,
  en om nou mét koelbox met eigenbereid lekkers in de trein te stappen en af te reizen naar de kop van Noord-Holland.......lijkt me wat omslachtig, helaas....

  De zon is hier vollop aanwezig en wij gaan zometeen eens even één ijs eten in Lierop's nieuwe ijssalon waar kleinzoon vakantiewerk aan het doen is,
  heb me laten vertellen dat de koffie ook lekker is dus zet ik me daarmee op het terras.

  Wij wensen jullie een fijne zonnige dag!!!
  Liefs,Ger en Har

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk Petra dat Ger bij je is langs geweest.
  Ik heb net het leuke verslag hiervan bij haar gelezen. Wat leuk dat je een Pipowagen heb en er spulletjes verkoopt. Misschien heb je er hierover weleens geschreven, maar dat is mij dan ontgaan.
  Wat een leuk idee om een High Tea te organiseren voor medeblogsters.
  Vanwege alle drukte van klussen lukt het mij niet om hier aan mee te doen.
  Ik wens je een fijne week Petra.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou, dat lijkt mij een heel leuk plan! Volgens mij woon je niet ver bij mij vandaan, dus dat moet heel goed te doen zijn. Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar je huisje en pipowagen!
  Lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Via de blog van Ger bij jou terecht gekomen en het ziet er allemaal super gezellig uit hoor!

  Ik heb mij dan ook als volger bij je aangemeld.

  Fijne dag!

  Groetjes Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Via de blog van Ger bij jou terecht gekomen en het ziet er allemaal super gezellig uit hoor!

  Ik heb mij dan ook als volger bij je aangemeld.

  Fijne dag!

  Groetjes Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hej Petra, wat een leuke ontmoeting met Ger. Ik geniet even met je mee. Leuk idee van een ontmoeting met blogsters om samen een high-tea te doen. Je krijgt vast een gezellig groepje bij elkaar. Ik ben nu zelf met een groepje twee keer samen geweest en we kijken al weer uit naar de volgende keer. Volgende maand ga ik iets verder van huis koffiedrinken, bij Josien (in Zweden), leuk dat dit allemaal uit het bloggen voortkomt.
  Fijn weekend, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Petra, ik heb de reacties even gelezen hoor. Voor een aantal is de afstand helaas een probleem. Zelf zou ik het erg leuk vinden, ik woon ook niet ver van Ria en Janny, wie weet... Het blijft een super leuk idee! Lieve groet Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Petra, ik was weer eens even op je blog. Ziet er wel heel gezellig uit, en die High Tea.... ook leuk! Volgens mij lukt het op de fiets en kom dus graag!
  Of moet je ook zelf een blog hebben? Lieve groet Robitha.

  BeantwoordenVerwijderen