vrijdag 19 juni 2015

Weer .....

...... een jaartje ouder, ja gister was dat en het was gezellig. Van het vriendinnetje van oudste Uk kreeg ik een prachtige bos bloemen. Ik kreeg meer bloemen kan ik heel erg van geniet mooie bossen bloemen, violieren ooh prachtig en lekker ruiken hang af en toe boven de bloemen voor de geur. 

                     

                     

Mooie zacht roze rozen met een blauwe distel erdoor, z'n schattig  boeketje hier word ik blij van.
Verder wat gevulde envelopjes gekregen, want ik weet niet hoe jullie dat hebben maar eigenlijk heb ik niet echt meer wensen. Ons huis staat vol zou eigenlijk wel minder kunnen dus, geen kado's meer voor mij. Kreeg nog een mooi tijdschrift ook iets waar ik altijd heel blij van word, een aantal jaar geleden kocht ik dat altijd voor mezelf, maar de laatste jaren doe ik dat niet meer omdat de tijdschriften die ik graag kocht veel te duur vind. Dus altijd leuk om het dat te krijgen lekker lang lees plezier. En nog even een rondje door de tuin klaprozen volop in bloei met heel veel bijen er omheen een mooi gezicht.

                    

                    

Het zijn dus vele verschillende het ene hart is zwart het andere weer wit, de meeldraden zijn anders en naast al het rode wat opkwam nu ook af en toe een roze die bloeit wel jammer dat het aldoor nog zo koud is want we zijn weinig buiten hier, alllen om in de tuin te werken maar zou er nu ook wel eens willen zitten. Wel grappig om de bijen en hommels te zien ze rollen onder de meeldraden som zitten ze er helemaal onder en zijn ze zo zwaar van het stuifmeel dat ze amper weg kunnnen vliegen.

                   

                    

De juffertjes doen het ook prachtig en wat me opvalt ze hebben niet allemaal dezelfde blauwe kleur sommige zijn echt heel licht blauw en andere zijn veel donkerder ook zijn er al die uitgebloeid zijn en de zaaddoos al laat ziet. En dan onze prachtige roos jammer dat je hem niet kan ruiken want de geur is fantasties. 
                                    
                    

Ik wil jullie alvast een heel gezellig weekend toewensen, geniet van alles wat er op je pad komt er is zoveel moois je moet het alleen wel willen zien.

                                                     Grote liefdevolle groet Petra.


8 opmerkingen:

 1. Oh !!!!...jij was ook jarig !...nog van harte meis.....liefs van mij hoor!!!...xxx!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Petra,van harte gefeliciteerd metje verjaardag en nog vele gelukkige en gezonde jaren erbij. Ook nog bedankt voor jou attentie naar mijn man . Wat heb jij weer mooie collage`s gemaakt van al die mooie bloemen, ja dat is echt genieten he, Ik wens je een fijn weekend en lieve groetjes van mij, Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bloemen heb je gekregen! Alsnog van harte gefeliciteerd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, Petra!
  Fijn dat je een mooie dag hebt gehad!
  En wat een heerlijke bloemige post, zo mooi en gezellig!
  Een heel fijn weekend gewenst!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag
  Mooie bloemenpost
  Ik geniet ervan......
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog van harte met je verjaardag Petra, je bent verwend met prachtige bloemen, altijd zo leuk op je verjaardag om mooie bloemen te krijgen.
  Ik word helemaal vrolijk van je bloemen, mooi die Klaprozen.

  Mooi weekend en lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Wat veel mooie bloemen!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Mooie collages heb je van de boeketten gemaakt en ook van de andere bloemen. Fijne week, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen