maandag 23 mei 2016

Onthaasten.............

........een paar weken geleden ging ik met jongste Uk er een paar dagen op uit. Na elke periode van 10 weken les heeft hij èèn weekje vrij en in die week gingen we en paar dagen weg heerlijk.
Naar ons favoriete eiland Vlieland, zodra de auto op het parkeerterrein staat want de auto mag niet mee naar Vlieland begint het ontspannen. We hebben het heel erg getroffen met het weer, we hadden een mooi hotel met uitzicht over 't Wad. Heerlijk gewandeld, gefietst en in de zon gezeten zo fijn gehad, kijk maar even mee.

                       

                       

Op de heenreis heerlijk op het dek gezeten, en als je dan op Vlieland aankomt is dit het eerste wat je ziet. Zelf kom ik al minstens 45 jaar op Vlieland en de liefde voor het eiland heb ik ook op mijn kinderen over gebracht. Wij kampeerde met onze kinderen voor het eerst op Vlieland toen jongste Uk nog net geen 2 jaar was op Stortemelk een camping in de duinen. Dat is nu dus alweer bijna 16 jaar geleden om omdat we het er allemaal zo fijn vonden, kwamen we er na die eerste keer elk jaar zeker een keer per jaar.

                       

                       

                       

Zodra we op het eiland kwamen we gingen met de eerste boot dus we waren heerlijk op tijd, hebben we de koffers naar het hotel gebracht en wat een verassing we mochten al op de kamer en die was super mooi met uitzicht over de waddenzee met al z'n schoonheid. Daarna zijn we gelijk naar buiten gegaan, gewandeld foto's gemaakt en zo genoten met en van elkaar wat hebben we gelachen het was echt TOP. 

                      

                      

                      

Oudste Uk zat op dat moment in Spanje en belde ons nog even op, ik zei tegen hem als jij straks weer thuis bent ga ik dat met jou ook zeker een keer doen. Ik kan het iedereen aanraden om dat met je kind te doen wij noemen dat quality time en zo de moeite waard zo kostbaar die momenten. 

                      

                      

                     

We genoten van elkaar en natuurlijk de omgeving die is prachtig op Vlieland, we zaten heerlijk op het terras namen wat lekkers gingen weer wandelen maakte meer foto's en we zaten weer op het terras enz, enz, enz. Fietste over de camping keken waar we 16 jaar terug stonden en zeiden tegen elkaar hoe fantastisch we het hier altijd hadden als we op het eiland waren. 

                     

                     

                     

We praten erover of we weer eens een seizoensplaats op de camping zouden nemen, maar of we daar dan wel voldoende tijd voor zouden hebben. Ja ze worden groot en gaan ook hun eigen gang alweer dus misschien zonde als je er niet genoeg tijd voor heb om te gaan dus maar niet. En komt bij we zijn ook weer aan het sparen om weer eens verderop op vakantie te gaan dus conclusie niet doen we houden het voorlopig ff op een paar dagen en ik kan je zeggen die paar dagen leken wel weken en zo was de batterij weer volop opgeladen. 

                    

                    

Dit waren de eerste foto's volgende keer het andere gedeelte ooh beleef het weer helemaal opnieuw. Het was echt zo fijn bedankt jongste Uk voor de gezelligheid het was SUPER. 

                                                    Een liefdevolle grote groet Petra.


9 opmerkingen:

 1. A little break is always necessary especially for students!Such a lovely island you have visited. Your photos are so beautiful!
  Have a nice day
  Olympia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gezellig zo'n weekje uitwaaien, samen met de jongste Uk, op Vlieland! ik ga zelf al zo'n 30 jaar naar Texel. Heerlijk struinen door de duinen en langs het strand. Mooie fotocollages heb je weer gemaakt. Mag ik vragen met welk programma jij deze mooie collages maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je dit samen met je kind doet, dit worden onvergetelijke herinneringen!!
  En een paar dagen op een eiland zorgen er inderdaad voor dat je het gevoel hebt heel lang weggeweest te zijn, zo fijn!
  Mooie foto's, heerlijk om van mee te genieten.

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Vlieland, daar wil ik altijd nog eens heen. Zeker als ik jouw mooie foto's zie!! Hm... een seizoenshuisje, leuk om over te dagdromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Petra dank je voor je berichtje op mijn blog. Nog één vraagje heb jij het programma gedownload op je computer of maak je gebruik van de App op je tablet of telefoon? groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk samen met je zoon op een prachtig eiland waar jullie na al die jaren natuurlijk de mooiste plekjes weten te vinden.
  Je mooie collages geven een goede indruk.
  Herinneringen ophalen, beetje mijmeren,voorzichtig plannetjes maken die bij nader inzien toch niet verwezenlijkt kunnen worden omdat tijden veranderen en jullie allemaal de meeste dagen per jaar je eigen agenda en bezigheden hebben.
  Maar deze gezellige dagen op Vlieland pakt niemand jullie meer af en ik hoop dat je nog lang mag nagenieten.

  Lieve groet,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via via heb ik je blog ontdekt en zie deze post!
  Wat een mooie foto's van het mooie eiland Vlieland, ik ken het alleen van verhalen en foto's.
  Iedere keer als ik iets zie of hoor over de andere eilanden, mijn eiland is Ameland, dan wil ik er een keer rondkijken!
  Ooit ga ik eilandhoppen, het liefst de fiets mee en elke keer een ander eiland verkennen.
  Heerlijk lijkt mij dat.
  Ik ga je volgen dus ik kom regelmatig terug om te kijken of je al met je oudste een paar dagen naar het eiland bent geweest!
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen

 8. شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

  شركة تنظيف منازل بالجبيل
  شركة تنظيف بالجبيل

  BeantwoordenVerwijderen