zondag 8 mei 2016

Tulpen, tulpen en ...............

............nog eens tulpen dat is wat ik om me heen zie als ik naar mijn werk rij. Het is werkelijk een waar kunstwerk zoals de mooie lange gekleurde rijen tulpen in het land staan. Vorige week een dag fototoestel meegenomen en zie hier het resultaat.

                        

                        

                        

Het was een zwaar bewolkte dag met prachtige luchten en ook nog af en toe een bui, maar door die mooie lucht komen mijn inziens de tulpen nog mooier uit met al hun kleuren.

                       

                       

                       

Wat voel ik mij een rijk bevoorrecht mens dat ik in z'n mooi stukje Nederland mag wonen met al z'n schoonheid. Nu met de prachtige bollenvelden, en met altijd de mooie zee/strand op fiets afstand hoe fijn is dat. Zoals jullie weten ben ik ook een strandmens, en niet om te zonnebaden maar voor de heerlijke strandwandelingen, mooie zee en dan ook die schitterende wolkenluchten boven het water.

                       

                       

                       

Ik kan er geen genoeg van krijgen, en het is ook maar heel kort dat je van dit moois kan genieten want ik zag van de week dat ze van al dit moois alweer verschillende rijen aan het koppen waren dus dan is de mooie kleuren pracht eraf. Dan steekt er hier en daar nog een verdwaalde tulp op maar het mooie is er af.

                      

                      

                      

Prachtig mooi toch, en dan last but not least ik deed ik denk nu twee weken geleden mee aan een give away bij http://bertiebo.blogspot.nl/ en laat ik nou een van de gelukkige zijn en kijk eens wat ik kreeg zo leuk helemaal happy wat een leuk dingen de knoopjes van hout vind ik geweldig en het papagaaitje is een bros ook een schatje Bertie ik heb je al bedankt maar nogmaals SUPER bedankt helemaal leuk.

                    

Mocht je in deze prachtige omgeving op vakantie willen ik weet nog een heel leuk huisje voor 4 pers. te huur. Is nog vrij met Pinkster, en in de maanden mei, juni en de grote vakantie misschien iets voor jou kijk even bij mijn advertenties van marktplaats rechts bovenin. 

                                                  Een liefdevolle grote groet Petra.7 opmerkingen:

 1. wow..jij bent inderdaad een bofkont als je zo mooi woont...elk jaar weer die prachtige bollenvelden...en als klap op de vuurpijl nog kort bij het strand, dus niet in die ellenlange file's....
  De bollenvelden zijn prachtig, we hebben ze al eens 'bezocht' misschien volgend voorjaar er nog ens een fietstochtje aan wagen, lijkt me ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf om zoveel tulpen bij elkaar te zien en dat op weg naar je werk! Daar word je toch blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk zoveel tulpen! Genieten! Hier in Groningen hebben we dat niet dus ik geniet dubbel van jou foto's. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Petra jij woont in een mooi stukje Nederland en niet enkel om de jaarlijks terugkerende bollenvelden maar er is nog veel meer te zien en te beleven.

  Wanneer je met camera naar je werk gaat of richting huis en je kan zulke mooie foto's maken doe je energie op voor een hele dag.

  Fijne dag en lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Petra,

  Thanks for sharing the tulip photo's, so pretty. Congratulations on your win, enjoy your gifts.

  Happy days.
  Bev.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dat genieten! Twee jaar geleden waren wij te laat voor het tulpenfestival in de Noordoostpolder en vorig jaar te vroeg. Dit jaar helemaal geen tijd om het te bezoeken, dus ik ben blij dat ik deze tulpenfoto's bij jou zie.
  Wat een heerlijk vakantiehuis hebben jullie. Veel plezier met je gewonnen give-away!
  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Petra, wat heb je een ontzettend mooie blog, vind het gebruik van de fotocollages echt schitterend! Wil zelf ook van start met een blog en wil ook gebruik maken van fotocollages. Mag ik vragen welk programma je hiervoor gebruikt?
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen