zondag 9 januari 2011

VERF, VERF, EN NOG EENS VERF !!!

De foto's zeggen genoeg denk ik.

Boek van Oud en Nieuw van Katherine Sorrell heb ik al jaren, maar komt nu met het verfen van de keuken weer goed van pas. De stoelen heb ik een aantal jaren geleden gekocht via marktplaats, en toen nooit iets mee gedaan. Nu wil ik ze dezelfde kleur geven als het plafond en de wanden, ze staan nu nog in de grondverf. Als ze goed in de verf staan wil ik ze bekleden met groen/wit geruit en blauw/wit geruit.
Maar zo ver is het nog niet zoals je ziet, de stof moet zelfs nog gekocht worden. Ik hoop dat ik kan slagen voor de stof heb het wel gezien maar dat was geen stof om stoelen mee te stofferen te dun. Als iemand mij een tip kan geven voor stof hoor ik het graag.   

5 opmerkingen:

 1. Wat een werk!!! Maar het wordt wel erg mooi denk ik. Ik zal je morgen even mailen hoe je een linkje kunt plaatsen aan de rechterkant en ook andere dingen zoals foto's ed.
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh... wat een klus!!!!! En boven je hoofd werken is al zo ontzettend lastig.... maar het wordt echt prachtig zo!
  En SCM is een afkorting van Societé Ceramique Maestricht (weet niet of ik precies goed geschreven heb, maar het is dus maastrichts aardewerk)
  Succes met jullie enorme schilderwerk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé wat leuk om je blog te ontdekken! Wat een schitterende lente-header! Succes met de schilderwerken ... over een transformatie gesproken. Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou je bent heerlijk aan de klus,pfff wat een werk.
  Maar het wordt prachtig

  gr.Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Petra,

  Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Wat een klus met al dat verwerk, maar ik denk dat je inspanning beloond zal worden.
  Ik meld me gelijk even aan als volger van je blog want ik wil natuurlijk wel het eindresultaat zien!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen