dinsdag 12 april 2011

Verdrietig !!

Zo heb ik ondekt dat je leven er in 30 sec toch even heel anders uit kan zien. Heb op mijn werk te horen gekregen dat ik overgeplaats moet worden. Net nu ik het erg naar mijn zin had met mijn collega's, word ik zo uit mijn vertrouwde omgeving gehaald en was het vandaag mijn laatste dag op dat adres. Het heeft meer met me gedaan dan dat ik dacht maar ik liep dus vandaag gewoon jankend afscheid te nemen van mensen die me de laatste jaren zeer dierbaar zijn geworden. En moet je toch eens kijken waar ik allemaal mee naar huis ging. Het is niet ondankbaar bedoelt en ik ben er ook erg blij mee maar liever had ik daar gebleven.    

   
Zo kreeg ik een schattig tasje met een potje met tulpen erin heel erg leuk. Een hele lieve kaart van iemand die mijn humor erg gaat missen en een leuk glazen theepotje met een theebloem erin. Het is een van thee gevouwen bloem als je er heet water opgooit komt de bloem in bloei heb er wel eens een plaatje van gezien maar moet in het echt prachtig zijn.  Lieve collega's bedankt allemaal voor de gezellig tijd die we met elkaar hebben gehad.  

Ook kreeg ik nog een heerlijke doos met douchefris in een rozen geur echt heerlijk en ik kreeg nog een hele stapel kadobonnen. Het is gewoon te gek zoveel leuks. Met toch wel een beetje lood in de schoenen ga ik op mijn nieuwe werkplek af maar heb wel met mezelf afgesproken dat ik het een kans moet geven maar wat zal ik jullie gaan missen. Nogmaals heel erg bedankt. 
 En ondanks het verdriet van vandaag kan ik enorm genieten van alles om mijn heen. Heb nog wat tuinplaatjes gemaakt vind ze zelf erg mooi geworden kijk eens naar die schaduw. Dit is een clematis soort weet niet precies welke maar is heel mooi als hij bloeit laat ik nog wel zien maar dit vind ik ook erg mooi.


De eerste bloeiende judaspenning een erg lief bloemetje, en weer die schaduw mooi. En de bramenstruik waar ik hopelijk straks weer heel veel bramen van kan plukken en heerlijke jam van kan gaan maken.  

Varens die zich uitrollen, amandelbloesem die op springen staat. Fruit bomen waarvan de eerste blaadjes zichtbaar worden. En hopelijk veel fruit geven we hebben goudreinette een perenboom en een james grieve appel een vroege appel zeer smaakvol.  


Dan grote Uk een echt buitenkind dat op het moment bezig is een jacuzzie te fabriceren, mama's stokpot voor de zomeravonden word er bij gehaalt wat tuinslang en een blikje een oude metselkuip, gevuld met slootwater en een pomp van het zwembad wat we allang niet meer gebruiken. Stoken maar en mam het word echt warm hoor. 
Ik weet niet of jullie het kunnen zien maar de stoom komt er vanaf missie geslaagd. Nu alleen nog een grotere bak schoon water dan kunnen we erin. Leuk om ze zo bezig te zien en nog leerzaam ook. 


Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke lieve reacties mijn nieuwe volgers welkom heten en ik zag dat het er al over de 50 waren volgers dus en dat vind ik tijd voor iets leuks in een volgend post hierover meer.
Lieve groetjes Petra.

20 opmerkingen:

 1. Nou wat ben je vewend zeg !!! ...maarre moet je nu ver weg dan werken???...liefs en sterkte nog van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ineens uit je vertrouwde omgeving weg moeten is inderdaad best heftig.. maar dat je gewaardeerd wordt door je collega's is wel heel duidelijk geworden vandaag!!
  veel succes op je nieuwe werkplek en ik hoop dat je je daar snel thuis zult voelen met fijne collega's om je heen!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Petra, wat vervelend voor je, maar zie het maar als een nieuwe uitdaging met allemaal leuke nieuwe collega's! (Hoop ik voor je)
  Je bent inderdaad verwend hoor, ziet er leuk uit al die attenties.
  Jullie nieuwe jacuzzi vind ik helemaal geweldig, die ga ik morgen aan m'n zoon laten zien. Dat is ook net wat voor hem om te maken! Hij is nu ook steeds in onze vijver met pompjes en fonteintjes bezig...

  Succes met je nieuwe werkomgeving,
  groetjes, Jolanda (Rozet)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is altijd minder leuk, had je het aan zien komen?? Ik hoop dat je veel gezellige collega's krijgt.
  Maar je bent wel verwend hoor, lieve collega's die ook met je meeleven zijn heel bijzonder!!!
  Je foto's zijn heel gezellig, heerlijk de tuin, alle plannen, geniet ervan.

  Groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend, maar je werd wel gewaardeerd dus dat zal met je nieuwe collega's best goedkomen.
  En wat leuk zo'n project van je zoon...nog even en jij zit er lekker warmpjes bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee dat is niet fijn en het is ook heel onzeker...je weet niet wie je nieuwe collega's worden, maar het zal wel allemaal op z'n pootjes komen, succes!! je hebt wel hele leuke kadootjes gekregen, lief van je collega's!!

  hihi wat grappig die jacuzzi!! en weer heerlijke plaatjes van je tuin!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je hier een beetje verdrietig om bent!!!Maar ik wil je wel even veel succes wensen met je nieuwe werkplek en dat je weer fijne collega's krijgt!!!
  die jacuzzi,wat een uitvinding!!!!!Ik heb er smakkelijk om gelachen.
  groetjes Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd vervelend dat overplaatsen maar misschien ook wel een uitdaging. Als ik het zo zie zullen je colega's je erg gaan missen.
  Hoop vor je dat het een leuke werkplek gaat worden. Prachtige foto's van je tuin. Heerlijk he al dat jonge groen?.

  Fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou dat is echt shitty hoor !

  Maar je tuin ziet er mooi uit.
  Lekker he probeer maar van de
  lente te genieten.
  Succes op je nieuwe plek.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je collega's hebben je goed verwend. Heel veel succes op je nieuwe werkplek. Het is even wennen maar wellicht voel jij je over een tijd ook daar op je plek. Succes met je hottub
  Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Misschien is je verplaatsing ook wel een uitdaging .
  Wat leuke cadeaus heb je van je oude collega `s gekregen .
  Ik wens je veel succes op de nieuwe werkpleg en aardige nieuwe collega`s.
  Prachtige foto`s van je tuin .
  Groetjes Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vervelend voor je... Je had het zo naar je zin op je werkplek! Je wist wat je had, maar nu is het onzeker wat je ervoor terugkrijgt... Ik hoop voor je dat je nieuwe werkplek net zo fijn gaat worden als je oude. Ga er maar op af met een open mind, je moet het natuurlijk wel een kans geven. Heel veel succes gewenst.

  Lieve groetjes,
  Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O Petra, dat is toch balen. Kan me heel goed voorstellen je je verdrietig voelt ondanks alle leuke en lieve cadeautjes.
  Maar koppie op hoor, want wie weet hoe leuk het wordt op je nieuwe stek.

  Ik heb genoten van je foto's, mooi hoor.

  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat vervelend voor je.
  Dapper dat je je nieuwe plekkie een kans wil geven en hopelijk gaat dat ook lukken!
  Je bent wel verwend,je bent zo te zien een gewaardeerde collega!
  Het gaat je vast lukken!
  Sterkte ermee, groetjes Hanie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nee kan mij voorstellen dat je er nog niet vrolijk van wordt, zo'n overplaatsing!!
  Ik wens je wel veel succes.....en als je over een tijdje terugkijkt is het vast mee gevallen!!

  Lieve groetjes Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ja nu weet ik het weer, het was inderdaad bij jou:) dank je!!
  ga het meteen opschrijven:)

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hallo lieve Petra:)
  Aller eerst bedankt voor je bezoekje en felicitaties...beter laat dan nooi, ha ha ha, grapje, hoor:) vond echt super lief.
  Tja, het is idd triest, afscheid nemen terwijl je het eigenlijk helemaal nie wil...maar probeer het een beetje positief te bekijken...elke verandering biedt nieuwe mogelijkheden...je ontmoet andere mensen...je zult het zelf zien- over een tijdje voel je je helemaal thuis:)
  en moet je eens zien wat leuke en lieve kados heb je gekregen...geweldig!!!het komt goed:)
  Dikke knuffel van mij!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Petra dat zal zeker moeilijk zijn geweest
  Heeft een behoorlijke impact zoiets
  Hoop dat je op je nieuwe stekkie het ook naar je zin krijgt
  Je bent wel heel verwent hoor.geweldig

  liefs maria

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tjee, dat is wel even een tegenvaller, ik hoop dat je op de nieuwe plek ook zulke fijne collega's hebt en snel went.
  Je bent flink verwend door je oude collega's.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Kom even bij je aanwapperen en ondanks het afscheid op je werk vind ik dat je een super leuke blog hebt. Ik ga je volgen hoor.
  Fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen