vrijdag 29 april 2011

72!

Mijn lieve vader is vandaag jarig en ik wil hem van harte feliciteren met deze dag. 72 alweer ik hoop dat hij nog jaren in ons midden is. Gezellig dag pap, veel liefs en nog wat mooie foto's van mij en een bloemetje voor vandaag. Nog vele jaren in een goede gezondheid.
  
En dan nu nog wat foto's van de zonsopkomst zo mooi.

Wat er gister nou fout ging ik weet het niet maar ik kreeg ze er niet op.  Ik wilde ze jullie niet onthouden, dus alsnog ik hoop niet dat jullie ze al zat zijn want ik vind ze echt schitterend. Nog een paar.
Zeg nou zelf zoiets verveeld toch nooit ik kan hier zo blij van worden. Voor iedereen een mooie koninginnedag en de kleur hierboven is al in stijl. Ik zag dat ik al over de 50 volgers had zo leuk bedankt allemaal, en dat vind ik een reden voor een give - away dus hou me in de gate het zit er aan te komen moet nog wel iets leuks bij elkaar vinden maar dat gaat goed komen.
  Een heel fijn weekend en lieve groetjes Petra.    

donderdag 28 april 2011

t'blijft mooi!!!

 Hier nog wat foto's van ons paas weekend we zijn een wandeling wezen maken in het Wildrijk wat rond deze tijd bekend staat om zijn wilde bos hyacinten die nu in volle bloei staan. Het was mooi, maar jongste Uk zei op een gegeven moment (wat ik dacht) het is wel eentonig. Ik had ze in meer kleuren verwacht maar het was hoofdzakelijk blauw. En hier en daar wat andere bloemetjes maar toch genoten hoor.

   

Fluitekruid wat op springen staat het is z'n mooi bloemetje en dat voor gewoon onkruid.


Ook stonden er varens die zich prachtig uitrolden.

En we zijn nog door de bollenvelden gefietst en natuurlijk ff stoppen voor mooie plaatjes.

Gespeeld met het fototoestel voor scherp achter wazig.

Ik vind ze erg mooi geworden ga ze misschien wel op canvas laten drukken prachtig die kleuren. En nog wat foto's van een schitterende ochtend met zonsopkomst. Ook mooi voor een canvas ik vind ze prachtig.Ik heb er nog veel meer hele mooie maar ik kan ze niet plaatsen ik krijg steeds de melding door sever geweigerd kan iemand me helpen wat doe ik fout, zo jammer want ze zijn zo mooi.  Bijna alweer weekend met Queensday in het vooruitzicht allemaal veel struin plezier en kom met mooie schatten thuis. 
Bedankt maar weer voor jullie lieve reacties groetjes Petra.    

maandag 25 april 2011

DRUK!!!

Ik hoop dat jullie allemaal hele fijne dagen hebben gehad. En dit is de reden waarom ik het zo druk had.
Mijn vriendin werkt op een middelbare school en voor de paas organiseert zei altijd iets voor al haar collega's. En dat wordt dan een lunch met alles zelf gebakken broden, taarten cake's enz enz, en salades. Omdat ik wel aardig kan bakken en het met liefde doe vraagt ze mij ervoor, en dit is het resultaat. En dus de reden dat ik zo moe was.


Want het is super leuk maar hard werken hoor, en ik wil absoluut niet klagen want het weer is prachtig maar als de oven de hele dag aanstaat en de temperaturen zijn zoals ze nu zijn is het echt wel warm hoor, en daar komt bij ik kan er gewoon niet goed tegen. Maar na een lang weekend en lekker in de schaduw rustig aan en een stukje fietsen en hier en daar ff kijken en wat foto's nemen knap ik al weer een beetje op.Kijk dit zag ik s'morgen vroeg ik denk half 7 ik moest in py ff naar buiten voor deze plaatjes, en ik denk dat de zon in het echt nog mooier rood was als dit maar het is toch een plaatje. En omdat ik daar toch liep nog maar wat tuin foto's genomen, de varens die op het moment prachtig staan.


De eerste rozen knopjes en de clematis die prachtig roze bloeit een mooi klein bloemetje.

Aardbeien en vrouwenmantel met de dauw erop oo wat is het s'morgens vroeg toch mooi. 

En als dit allemaal peren worden zit het met de oogst wel goed, maar we hebben al heel vaak gehad dat het slecht weer werd en dan waait alles eraf. Maar ziet er zo goed uit toch?


En de appelbloesem zo mooi hij begint zacht roze en en wordt uiteindelijk spierwit.


Een prachtige blauwe lucht en die witte bloesem echt mooi. Nou dit was het weer voor vandaag, ik ga deze week bij jullie allemaal  bijlezen en hoop snel meer te laten zien. We zijn ook door de bollen velden gefietst geeft ook iedere keer weer hele mooie plaatjes. Ik hoop dat jullie de tuinfoto's nog niet zat zijn, want binnen gebeurd bij mij erg weinig op het moment dus niks leuks te laten zien.
Een liefdevolle groet Petra.