maandag 13 april 2015

Ja......

..... waar heb ik al die tijd eigenlijk gezeten. Dat weet ik zelf eigenlijk ook niet, heb wel regelmatig jullie blogs bekeken af en toe eens een reactie gegeven maar verder heel weinig actief. Ik wist het ff niet meer, ik heb altijd heel erg veel plezier aan het bloggen gehad maar was het even helemaal kwijt. Ik wil heel graag de draad weer oppakken, hoop dat jullie nog weten wie ik ben. Onze computer is ter ziele dus moet alles nu opnieuw leren een foto plaatsen lukt me zelfs nog niet zo jammer. Moet eerlijk        bekennen dat dit me ook heeft tegen gehouden om weer te gaan bloggen. 
                                     
                       

Maar les gehad van jongste UK, en kijk eens een foto hier heb ik echt lang over gedaan maar hij staat er.

                         


En dan de blauwe druifjes zijn alweer op z'n retour, maar wat zijn ze mooi in combinatie met mijn zelfgemaakte beeld van beton. Dat blauw staat zo mooi met het grijs van het beeld en dan de geur heerlijk z'n bijna helemaal bloeiend bloemetje is toch een lust voor het oog, heel fotogeniek.
Hier wil ik het voor nu even bij laten, ik hoop dat jullie allemaal een hele gezellige paas hebben gehad,  wij in iedergeval wel hier in Noord - Holland prachtig mooi weer dus heerlijk buiten gezeten.
                                                 
                                                                  Groetjes Petra

12 opmerkingen:

 1. Hello Petra,

  Welcome back to blogging, it is wonderful to hear from you. I hope you get the computer issue's worked out. Such pretty blooms in your photo's.

  Happy days.
  Bev.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra, ik heb regelmatig van die periodes dat ik het even allemaal niet weet. Dan zit ik voor het toetsenbord en moet ik heel diep denken wat ik nu weer eens zal schrijven. Ik heb na zo'n lange tijd soms wel eens het gevoel dat ik alles al eens gezegd heb. Bovendien is de blogwereld heel erg veranderd. Twitter is er bijgekomen, FaceBook natuurlijk. En dan heb je nog Pinteres en Instagram. En iedereen verdeelt zijn aandacht over van alles. Ik had laatst ook een computercrash (misschien heb je er over gelezen op mijn blog) en je voelt je echt hulpeloos. Fijn dat jongste je wilde helpen. Gewoon blijven proberen en dan komt het gevoel misschien weer terug? Hoop ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Petra, ik weet niet meer of jij mijn blog kent maar ik vond deze blog en moet bekennen dat ik ook van die periode`s heb, maar toch wil ik blijven doorgaan. Ik vind dat je heel mooie foto`s op je blog heb gezet, en ik blijf je volgen hoor. Nog een fijne week en groetjes van mij, Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk weten we nog wie je bent. Leuk dat je terug bent!!! Mooie foto's weer en ja, het wordt voorjaar! Heerlijk he! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Lieve Petra,

  Leuk dat je de draad van het bloggen weer oppakt en het fotocollage maken is toch goed gelukt.
  En met beton ben je ook creatief bezig geweest zie ik.
  Fijn dat zoonlief jou wil helpen,goed opletten zou ik zeggen dan ben jij weer snel helemaal terug in blogland.

  Fijne zonnige dagen en lieve groet,
  Ger  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk..je bent er weer....
  Ja het is niet altijd even gemakkelijk...soms weet je niet waar je nog over moet bloggen...en tijd speelt ook vaak een rol..en inderdaad een pc die nieuw is en waarschijnlijk ook nieuwe programma's erop...vreselijk is dat altijd, dan kun je telkens van vooraf aan beginnen om het weer te leren..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hej Petra, fijn dat je weer blogt. Hopelijk heb je de nieuwe pc snel onder de knie en blog je weer regelmatig. Je collages zijn altijd prachtig. Fijn weekend, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Petra! So glad you are back with your amazing collages! Despite being complicated sometimes, blogging has still fun!
  Welcome back and happy new week!
  Olympia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Petra, natuurlijk weet ik nog wie je bent, heerlijk dat je er weer bent hoor, kunnen we weer genieten van je mooie bloemenposten of van de belevenissen bij je thuis,.

  Het went allemaal wel weer hoor en anders lees je lekker mee en plaats je af en toe een post.

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha, lieve Petra,
  Fijn dat je er weer bent!
  Je schreef af en toe wel een reactie, maar ik dacht dat je gestopt was met bloggen.
  Gelukkig niet!
  Ik heb me snel weer aangemeld en hoop weer te genieten van je gezellige loggen en het contact!
  Geniet een mooie en zonnige week en blij dat je er weer bent!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha Petra, zo gezellig dat je er weer bent!! Zo mooi die blauwe druifjes!

  Liefs, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heeeee...........gelukkig je bent erweer....welkom terug....!!!!......"liefs Ria......x!

  BeantwoordenVerwijderen