woensdag 15 april 2015

Heel........

       ........ erg bedankt voor al die lieve reacties op mijn blog zo leuk om weer te krijgen. Echt waar elke reactie is een geluksmomentje, en ook heerlijk dat jullie allemaal nog weten wie ik ben. Het is voor mij nog steeds lastig om alles wat nu nieuw is in de praktijk te brengen zoeken, proberen en weer over doen. En heel eerlijk ik ben een beetje ongeduldig als jongste UK me wat wil leren, het moet nu, het moet makkelijk, het moet ...... ik lijk wel een kleuter met nul geduld. En alles lijkt voor hem zo normaal, simpel en gewoon soms ook een beetje geïrriteerd omdat ik weer iets vraag maar altijd behulpzaam dat is mijn jongste Uk.

                      

Zoals jullie ongetwijfeld nog wel weten is dat ik een heuse strandliefhebster ben wandel graag langs het strand. Dit is voor mij echte ontspanning alhoewel ik er de laatste tijd niet zo heel veel ben geweest.
Ze zijn langs onze kust bezig met een zand suppletie waardoor het niet altijd toegestaan is daar te wandelen. Zijn er natuurlijk nog plekken genoeg waar het wel kan, maar kom graag op een bepaald stukje strand. Hoezo gewoonte dier, maar volgens mij schiet het al lekker.

                       

Mooie rood ondergaande zon kan mijn hart ook nog steeds bekoren, kijk toch eens wat een prachtig natuurschoon. Dit is het uitzicht wat ik heb als ik in onze achtertuin sta, en nee ik klaag niet het is hier heerlijk wonen ook al zijn we altijd bezig, nu volop in de tuin zondag Dalhia's geplant, nieuwe vlinderstruiken, akelei, en een paar stokrozen als het straks volop bloeit zullen ze zeker nog voorbij komen.

                         

Natuurlijk allang uitgebloeit maar gelukkig heb ik de foto's nog de crocus een van mijn favoriete voorjaarsbloemen ze staan hier in het gras zo mooi als ze bloeien. En dan merk toch dat oefening baat kunst het gaat nog niet soepel maar wel steeds beter. Jongste Uk thuis i.v.m hondenbeet en bloedvergiftiging heel naar voor hem maar ik denk onder controle nu, en voor mij stiekem wel een beetje handig zodat ik af en toe kan vragen hoe zat/zit het ook alweer hulp op afstand zo lief.
Ik wens jullie allen een heel mooie zonnig dag vandaag hier nog wel frisse wind, maar zon staat aan strak blauwe hemel, ga zo verder met voortuin zoveel onkruid maar schiet al lekker laatste loodjes.
                                                      Genieten grote groet Petra.


      
                                                 
                                                     

6 opmerkingen:

 1. He, leuk dat je er weer bent. Ja een nieuwe computer is altijd even wennen maar gelukkig heb je hulptroepen om je heen:) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk zo uitzicht lekker van genieten ... rot zo hondenbeet gelukkig dat het onder controle is ... zelf ben ik niet erg actief op het moment even druk met andere dingen , maar komt goed genoten van je mooie foto's wens je een fijne week ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende foto's van het strand en de zee!
  Fijn dat je een beetje hulp krijgt van zoonlief. Zo'n hondenbeet met bloedvergiftiging lijkt me minder. Wens hem maar beterschap.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, gezellig dat je er weer bent!
  Gaaf die ondergaande zon..bofferd dat je die zo uit huis kan zien;)
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi die krokusjes nu he! Echt voorjaar! Geniet van het zonnetje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De zee blijft mooi, jullie kunnen daar zo heerlijk van genieten.
  Puur genieten van voorjaarsbloeiers, krokusjes blijven hier favoriet hoor.

  Fijne week en lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen