zondag 22 april 2012

Zo leuk ......


. . . . . gister ochtend stond Michelle van  http://indezevendehemel.blogspot.com/  samen met haar man Jo bij mij op de stoep. Ze had een weekendje weg geboekt en zat vlak bij mij in de buurt, dus ik liet haar weten dat ze van harte welkom was. En ja hoor daar stonden ze in de stromende regen aan de voordeur. Ik herkende haar onmiddellijk want ze heeft een foto op haar blog staan, echt zo leuk. We volgen elkaar al van af het eerste begin dat we bloggen. Koffie gezet en kletsen maar, en ze verwende me ook nog eens met dit hier Michelle en Jo het was heel erg leuk om jullie te ontmoeten en nogmaals heel erg bedankt voor jullie attentie oude schoen mallen SUPER leuk zijn ze.


Ze waren ingepakt in ik denk een oude krant zo sfeervol, met een lief schattig kaartje met een roos erop.
De krant heb ik natuurlijk ook gefotografeerd, en het lieve kaartje hangt aan de mallen.


Zoals ik al vertelde ze kwamen met regen, maar ze vertrokken en het begon al wat op te lichten, en alhoewel het wel erg hard waait vandaag is het hier droog en zonnig. Dus volgens mij hebben ze het qua weer best getroffen. Geniet van de bollen velden Michelle en Jo, en misschien dat we ooit nog eens jullie kant op komen.


Ik zei al dat ze ook naar de bollen velden gingen waar ik onlangs zelf ook was geweest, blijft mooi en ik ben zo bevoorrecht dat het om de hoek van de deur is ik heb me heerlijk uitgeleefd en prachtige foto's gemaakt. Maar daarover later meer, ik bedankt jullie allemaal hartelijk voor de leuke reactie's op de jonge merels ik zie ze gelukkig nog regelmatig rond ons huis scharrelen en de ouders hebben het er nog steeds druk mee. Ik  wens jullie nog een fijne zondag. Groetjes Petra.

13 opmerkingen:

  1. Wat leuk ....een blogster ontmoeten is altijd leuk !...ik maak dat regelmatig mee in de winkel......liefs fijne zondag...mooie mallen !!....xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk en wat ben je verwend! Het lijkt me ook erg gezellig om elkaar te ontmoeten, heerlijk bijkletsen! Fijne dag, lieve groet Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gezellig Petra dat je Michelle en Jon ontmoet hebt, ze is echt zo aardig, op die manier leer je elkaar nog een beetje beter kennen dan je al doet door het bloggen.
    Je bet lekker verwend.

    Lieve groet,
    ♥Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. superleuk zo'n blogontmoeting! ik heb Michelle ook al eens mogen ontmoeten, zo'n lief mens en wat leuk dat ze zoiets moois voor je meebracht!

    lieve groet, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk zo'n blogontmoeting en dan zo'n bijzonder cadeau krijge, wat lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gezellig zo'n ontmoeting en wat een mooi kado.
    Fijne avond nog.
    groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk zeg! Zo'n onverwachte ontmoeting...en nog zo'n leuk cadeau meenemen ook! Heel attent!

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lieve Petra
    Het was insgelijk heel erg leuk om jou te mogen ontmoeten! het was heel gezellig bij jou en ik wil jullie, ook namens Jo heel erg bedanken voor de fijne ontvangst, jou confituur moeten we nog proeven, maar ik weet zo dat hij ons heel goed zal smaken!!

    Je hebt heel mooi foto's en collages gemaakt maat de schoenmallen, zo fijn om te zien en ik ben blij dat je er ook zo blij mee bent!:-)

    Gisteren zijn we gaan kijken naar de bollenvelden, vandaag nog een keertje terug, zo mooi al die kleuren, prachtig! en in Den Helder naar het scheepvaartmuseum, een geweldige duikboot stond daar, we hebben een heel fijn weekend gehad!

    Nogmaals bedankt Petra!!

    Fijne week
    Liefs Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een bijzondere ontmoeting en wat lief van Michelle en Jo om je te verwennen met iets moois! Ook ik heb gisteren een aantal mede-blogsters ontmoet, erg leuk!

    Fijne avond. Lieve groet, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Petra,
    nou wat super leuk zeg dat onze Michelle en haar Jon bij jou op bezoek zijn geweest.......Ik volg haar ook al een hele tijd en wist dat ze dit weekend naar Den helder zouden gaan en ik heb nog aan ze gedacht want het weer was gewoon zeer slecht...Leuk zijn die schoenmallen die je hebt gekregen....en je hebt ze ook heel mooi en sfeervol op de foto gezet !!!!!!!Leuk hoor .
    Lieve groet....ELLY.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ha die lieve Petra,

    Wat leuk dat een collega weblogster op bezoek komt en van die mooie schoenmallen meebrengt. Ik moest gelijk denken aan Bommel schoenen.
    Leuk de foto's die je gemaakt heb. Knap hoor.

    Lieve groet van The

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat gezellig en wat leuk dat jullie elkaar hebben ontmoet.
    En de schoenmallen zijn echt...prachtig...mooi cadeautje.
    Leuk...je foto's,,,knap werk.
    Fijne avond groetjes nelly

    BeantwoordenVerwijderen